Pentru Masa de Revelion preluăm comenzi cu livrare în datele de 28 şi 30 Decembrie. Va multumim!
Preturile includ TVA
Producator: BAIER LACTATE
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România.
Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier.
Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%.
Ingrediente: lapte de capră pasteurizat, sare, cheag, usturoi verde.
Grasime raportată la substanță uscată - minim 45%.
Țara de proviniență a laptelui: România.
A se păstra la +2....+6 grade C.
Valoarea energetica | 1081 kj/ 261 kcal |
Grăsimi | 22 g |
din care acizi grași saturați | 15.4 g |
Glucide | 0.7 g |
din care zaharuri | 0.7 g |
Proteine | 15 g |
Sare | 2.2 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Baier Lactate este un proiect de familie creat din pasiune pentru mâncarea bună și sănătoasă, în special pentru lactatele sănătoase.
Hans Werner Baier, fondator al Agri Schassburg a pornit la drum în 2016 când a pus pe masă planul unei ferme de capre în Transilvania.
Hans Werner Baier s-a născut la Sighişoara, judeţul Mureş, dar după Revoluţia din 1989 a plecat în Germania şi a revenit după 24 de ani în localitatea natală, unde construieşte o fermă de capre şi o fabrică de lactate.
Finanţarea provine din fonduri europene şi împrumuturi bancare.
Ferma deține un efectiv de peste 500 de capre, pe numele lor Saanen. Laptele lor este curat, bogat și fin la gust, neomogenizat și pasteurizat la temperatură joasă.
Când deschizi iaurtul sau cutia de telemea să știi că vei găsi munca și dedicarea oamenilor implicați în tot procesul, hrana caprelor crescute cu grijă, laptele pur, nutritiv, prea puțin procesat, verificările meticuloase din fabrică și utilajele performante. De fapt asta cumperi de la Baier Lactate din Transilvania.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.