You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cafea Ethiopia Keramo - Origo

Producator: ORIGO

Acest produs nu mai este in stoc



65,00 Lei

Pungă/250g

Detalii Produs

Descriere:

Cafea Boabe.

Keramo dezvăluie o ceașcă cu note deschise și o textură plăcută, catifelată. Evaluată la 87 puncte QGrading pentru acest lot.

Profil de gust

Iasomie, vanilie, citrice. O cafea care rămâne în memorie prin aciditatea vibrantă, citrică, bine integrată. Are un corp dens, învăluit de o textură catifelată. 

Acest lot este procesat la stația Keramo Dukamo, câștigătoarea Cup of Excellence 2020.  

Keramo oferă unele dintre cele mai bune loturi de cafea din lume. Fermierii sunt recunoscuți pentru faptul că aleg să culeagă doar cireșele roșii, iar recoltele sunt gata cu o lună mai târziu față de alte regiuni. 

Odată aduse la stație, cireșele sunt lăsate la fermentat între 36-72 ore. Urmează uscarea pe paturi africane, acoperite cu plasă și folii de plastic, pentru 9-12 zile. În acest timp se urmărește gradul de umiditate, care trebuie să rămănă în jur de 10%.

Producător ORIGO

Vezi toate produsele de la acest producator

Origo este o comunitate de oameni care s-au împrietenit necondiționat, oameni creativi, educați, care împărtășesc experiențe și povești de viață, ca parte dintr-un ritual cosmopolit al cafelei.

Din 2013, pioneratul în domeniul cafelei de specialitate s-a concretizat într-o poveste vie, cu ritualuri multiple: prăjitorie, cafenele, consultanță, academie, tehnologie.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Cafea Ethiopia Keramo - Origo

Cafea Ethiopia Keramo - Origo

Cafea Boabe.

Keramo dezvăluie o ceașcă cu note deschise și o textură plăcută, catifelată. Evaluată la 87 puncte QGrading pentru acest lot.

Profil de gust

Iasomie, vanilie, citrice. O cafea care rămâne în memorie prin aciditatea vibrantă, citrică, bine integrată. Are un corp dens, învăluit de o textură catifelată. 

Acest lot este procesat la stația Keramo Dukamo, câștigătoarea Cup of Excellence 2020.  

Keramo oferă unele dintre cele mai bune loturi de cafea din lume. Fermierii sunt recunoscuți pentru faptul că aleg să culeagă doar cireșele roșii, iar recoltele sunt gata cu o lună mai târziu față de alte regiuni. 

Odată aduse la stație, cireșele sunt lăsate la fermentat între 36-72 ore. Urmează uscarea pe paturi africane, acoperite cu plasă și folii de plastic, pentru 9-12 zile. În acest timp se urmărește gradul de umiditate, care trebuie să rămănă în jur de 10%.