You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cascara Guatemala Washed Infusion - Origo

Producator: ORIGO

26,00 Lei

Pungă/100g

Detalii Produs

Descriere:

Cascara Guatemala este o infuzie dulce-acrișoară, fructată, suculentă, din pulpa uscată a boabelor de cafea, potrivită pentru orice vreme, care poate fi savurată atât caldă, cât și rece, cu gheață. 

Cascara are cu 50% mai puțină cofeină decât cafeaua arabica. 

Cascara Guatemala provine de la ferma de cafea Santa Isabel, situată la o altitudine cuprinsă între 1.200 și 1.400 m. Toate cafelele produse la Finca Santa Isabel sunt cultivate sub umbra densă a unui ecosistem puternic protejat. 

Rezultatul este o cascara de o calitate excelentă, certificată organic. Cascara este obținută în timpul procesului de decojire a bobului de cafea din cireașa de cafea, apoi ceea ce rezultă este uscat pe paturi africane. Cafeaua din care provine această cascara a fost procesată prin spălare. 

În ceașcă, cascara dezvoltă o textură suculentă, delicată și un gust fructat dulce-acrișor. 

Producător ORIGO

Vezi toate produsele de la acest producator

Origo este o comunitate de oameni care s-au împrietenit necondiționat, oameni creativi, educați, care împărtășesc experiențe și povești de viață, ca parte dintr-un ritual cosmopolit al cafelei.

Din 2013, pioneratul în domeniul cafelei de specialitate s-a concretizat într-o poveste vie, cu ritualuri multiple: prăjitorie, cafenele, consultanță, academie, tehnologie.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Cascara Guatemala Washed Infusion - Origo

Cascara Guatemala Washed Infusion - Origo

Cascara Guatemala este o infuzie dulce-acrișoară, fructată, suculentă, din pulpa uscată a boabelor de cafea, potrivită pentru orice vreme, care poate fi savurată atât caldă, cât și rece, cu gheață. 

Cascara are cu 50% mai puțină cofeină decât cafeaua arabica. 

Cascara Guatemala provine de la ferma de cafea Santa Isabel, situată la o altitudine cuprinsă între 1.200 și 1.400 m. Toate cafelele produse la Finca Santa Isabel sunt cultivate sub umbra densă a unui ecosistem puternic protejat. 

Rezultatul este o cascara de o calitate excelentă, certificată organic. Cascara este obținută în timpul procesului de decojire a bobului de cafea din cireașa de cafea, apoi ceea ce rezultă este uscat pe paturi africane. Cafeaua din care provine această cascara a fost procesată prin spălare. 

În ceașcă, cascara dezvoltă o textură suculentă, delicată și un gust fructat dulce-acrișor.