You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Comenzi Producător Piept dezosat curcan de tara Ograda VerdeMareste

Piept dezosat curcan de țară Ograda Verde

Producator: OGRADA VERDE

266,00 Lei

Ambalaj plastic/aprox. 2 kg

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

133,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat până Miercuri la ora 12:00.

Greutatea poate să difere cu +/- 20%.

Producător OGRADA VERDE

Vezi toate produsele de la acest producator

Situată în Breaza, ținut deluros unde găsești cel mai curat aer din România, Ograda Verde este o microfermă unde cresc pui, găini, și curcani în condiții similare celor din gospodăriile țărănești.

Hrănite exclusiv cu cereale, ciugulind ierburi și gângănii, fără concentrate, antibiotice sau hormoni, păsările de aici au parte de un mediu nestresant și un ritm de creștere natural, puii atingând maturitatea în circa 100 de zile (de cel puțin 3-4 ori mai mare decât în fermele cu creștere intensivă).

Prin comparație, în fermele industriale aceștia sunt sacrificați la 38-40 zile. Și diferentele nu se opresc aici: păsările de la Ograda Verde nu cunosc gustul aditivilor chimici, al făinii de peste și carne, al antibioticelor și al deja celebrilor hormoni de creștere. Clienții care au încercat produsele spun că acestea au gust și textură ce trezește amintirile vacanțelor petrecute la bunici.

În urma investițiilor făcute în centrul de sacrificare, Ograda Verde se mândrește cu faptul că sunt singurii fermieri care au obținut autorizație sanitar-veterinară, eliberată de Direcția Sanitar Veterinară Prahova pentru „centrul de sacrificare păsări”, fapt ce atestă că toate normele europene privind sacrificarea păsărilor sunt respectate întocmai.

Condițiile de creștere ale păsărilor - aer nepoluat, hrana 100% naturală, apa cristalină de izvor, ritm de creștere natural, duc la obținerea unui produs care, din punct de vedere al culorii, mirosului și gustului, este total diferit față de puii cu care, din păcate, ne-am obișnuit până acum. Asfel, vă putem garanta că Ograda Verde reprezintă alegerea ideală pentru o masă gustoasă și sănătoasă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Piept dezosat curcan de țară Ograda Verde

Piept dezosat curcan de țară Ograda Verde

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat până Miercuri la ora 12:00.

Greutatea poate să difere cu +/- 20%.