You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pui Ograda Verde

Producator: CĂMĂRĂȘOIU VICTOR ADRIAN

88,20 Lei

Punga plastic/aprox. 2.1 kg

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

42,00 lei pe kg

12 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: 3 zile

Descriere:

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat pana Miercuri la ora 12:00.

Producător CĂMĂRĂȘOIU VICTOR ADRIAN

Vezi toate produsele de la acest producator

Situata în Breaza, tinutul muntos unde gasesti cel mai curat aer din România, Ograda Verde este o microferma unde crestem pui, gaini, rate si curcani in conditii similare celor din gospodariile taranesti.

Hranite 100%  cu cereale, pasarile de aici au parte de un mediu nestresant care le asigura un ritm de crestere natural si tihnit - puii atingand maturitatea în circa 100 de zile.

Prin comparatie, in fermele industriale acestia sunt sacrificati la 38-40 zile. Si diferentele nu se opresc aici : pasarile noastre nu cunosc gustul aditivilor chimici, al fainii de peste si carne, al antibioticelor si al deja celebrilor hormoni de crestere. Clientii care au încercat produsele noastre spun ca acestea au gustul unic de pui de tara crescut ca in curtea bunicii.

Boierescu’ de Breaza, puiul vedeta al ograzii, este cea mai buna garantie a excelentei ofertei noastre. Fraged si gustos, Boierescu’ de Breaza întruchipeaza calitatea superioara a carnii de pasare obtinute prin metode traditionale ce asigura o alimentatie sanatoasa.

In urma investitiilor facute in centrul de sacrificare, ne putem mandri ca suntem singurii fermieri care am obtinut autorizatie sanitar-veterinara, eliberata de Directia Sanitar Veterinara Prahova pentru „centrul de sacrificare pasari”, fapt ce atesta ca toate normele europene privind sacrificarea pasarilor sunt respectate intocmai.

Conditiile de crestere ale pasarilor noastre - aer nepoluat, hrana 100% naturala, apa cristalina de izvor, ritm de crestere natural, duc la obtinerea unui produs care din punct de vedere al culorii, mirosului si gustului este total diferit fata de puii cu care, din pacate, ne-am obisnuit pana acum. Asfel, va putem garanta ca Ograda Verde reprezinta alegerea ideala pentru o masa gustoasa si sanatoasa.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii 216
Grăsimi 16
Proteine 18
Diete speciale Natural

Recenzii

12 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Pui Ograda Verde

Pui Ograda Verde

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat pana Miercuri la ora 12:00.