You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Comenzi Producător Spate cu gat curcan de tara Ograda VerdeMareste

Spate cu gât curcan de țară Ograda Verde

Producator: CĂMĂRĂȘOIU VICTOR ADRIAN

98,00 Lei

Ambalaj plastic/Vid/aprox. 2.8kg

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

35,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbătă! Trebuie comandat până Miercuri la ora 12:00.

Greutatea poate să difere cu +/- 20%.

Producător CĂMĂRĂȘOIU VICTOR ADRIAN

Vezi toate produsele de la acest producator

Situată în Breaza, ținutul muntos unde găsești cel mai curat aer din România, Ograda Verde este o microfermă unde cresc pui, găini, rațe și curcani în condiții similare celor din gospodăriile țărănești.

Hrănite 100% cu cereale, păsările de aici au parte de un mediu nestresant care le asigură un ritm de creștere natural și tihnit - puii atingând maturitatea în circa 100 de zile.

Prin comparație, în fermele industriale aceștia sunt sacrificați la 38-40 zile. Și diferentele nu se opresc aici: păsările de la Ograda Verde nu cunosc gustul aditivilor chimici, al făinii de peste și carne, al antibioticelor și al deja celebrilor hormoni de creștere. Clienții care au încercat produsele spun că acestea au gustul unic de pui de țară crescut ca în curtea bunicii.

Boierescu’ de Breaza, puiul vedetă al ogrăzii, este cea mai bună garanție a excelenței ofertei de la fermă. Fraged și gustos, Boierescu’ de Breaza întruchipează calitatea superioară a cărnii de pasăre obținute prin metode tradiționale ce asigură o alimentație sănătoasă.

În urma investițiilor făcute în centrul de sacrificare, Ograda Verde se mândrește cu faptul că sunt singurii fermieri care au obținut autorizație sanitar-veterinară, eliberată de Direcția Sanitar Veterinară Prahova pentru „centrul de sacrificare păsări”, fapt ce atestă că toate normele europene privind sacrificarea păsărilor sunt respectate întocmai.

Condițiile de creștere ale păsărilor - aer nepoluat, hrana 100% naturală, apa cristalină de izvor, ritm de creștere natural, duc la obținerea unui produs care, din punct de vedere al culorii, mirosului și gustului, este total diferit față de puii cu care, din păcate, ne-am obișnuit până acum. Asfel, vă putem garanta că Ograda Verde reprezintă alegerea ideală pentru o masă gustoasă și sănătoasă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Spate cu gât curcan de țară Ograda Verde

Spate cu gât curcan de țară Ograda Verde

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbătă! Trebuie comandat până Miercuri la ora 12:00.

Greutatea poate să difere cu +/- 20%.