Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: SELECȚIE PRODUSE ASIATICE
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE!
Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng
500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat.
Ingrediente: condimente și ierburi (ardei iute, lemongrass, galangal, usturoi, ghimbir, tamarind, curcuma, frunze de coriandru, scorțișoară, nucșoară, zahăr, orez, sare, roșii, ulei de palmier, oțet, ceapă, frunze de limeta, cocos, soia, amidon de grâu).
Alergeni: soia, grâu.
După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 30 zile.
Ambalajul conține 4 porții.
Produs în Sri Lanka.
Pasta indoneziană Nasi Goreng este un amestec de condimente care este folosit în mod obișnuit în bucătăria indoneziană pentru a face un preparat popular de orez prăjit cunoscut sub numele de Nasi Goreng. De obicei, conține o varietate de ingrediente, cum ar fi eșalotă, usturoi, ardei iute, pastă de creveți, pastă de roșii, sos de soia și zahăr.
Pasta este folosită pentru a adăuga aroma acestui fel de mâncare orezului, care poate fi personalizat în continuare prin adăugarea de carne, legume și diferite toppinguri.
Savoarea și condimentarea acestui fel de mâncare indoneziană creează o farfurie plină de confort.
Simplu - doar amestecați resturile de orez cu orice legume și în 10 minute veți obtine o masă satisfăcătoare.
Specialități | Vegan |
Valoarea energetica | 586 kj/140 kcal |
Grăsimi | 5.6 g |
Glucide | 14.6 g |
din care zaharuri | 8.9 g |
Proteine | 7.8 g |
Fibre | 2.4 g |
Sare | 2.57 g |
Filtrează: | Vegan |
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.