You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pastă Kerala Masala

Producator: SELECȚIE PRODUSE ASIATICE

Acest produs nu mai este in stoc



12,00 Lei

Pungă/60g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

4 PORȚII ÎN 15 MINUTE!

Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește

400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă.

  1.    Marinați peștele în pasta Kerala Masala.
  2.    Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți ceapa și ardeiul verde.
  3.    Adăugați peștele marinat și căliți timp de 3minute.
  4.    Adăugați iaurt/smântâna/curd și amestecați timp de 1 minut.
  5.    Adăugați apa; fierbeți la foc mic până sosul a reconsistența dorită.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără gluten
Valoarea energetica958 kj/229 kcal
Grăsimi17.2 g
Glucide13.2 g
din care zaharuri4 g
Proteine5.9 g
Fibre8 g
Sare4.84 g
Filtrează:Vegan

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pastă Kerala Masala

Pastă Kerala Masala

4 PORȚII ÎN 15 MINUTE!

Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește

400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă.

  1.    Marinați peștele în pasta Kerala Masala.
  2.    Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți ceapa și ardeiul verde.
  3.    Adăugați peștele marinat și căliți timp de 3minute.
  4.    Adăugați iaurt/smântâna/curd și amestecați timp de 1 minut.
  5.    Adăugați apa; fierbeți la foc mic până sosul a reconsistența dorită.