You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pastă pentru curry Rendang

Producator: SELECȚIE PRODUSE ASIATICE

14,00 Lei

Pungă/75g

Detalii Produs

Descriere:

Recomandare preparare!

50g nucă cocos deshidratată sau 150g nucă cocos proaspătă rasă

20ml ulei de gătit

250g ceapă tocată

500g carne de vită/pui/oaie, tăiate cubulețe

75g Pastă curry MA’S Rendang

400ml lapte nucă cocos sau smântână de gătit

100ml apă (dacă gătiți carne de vită/oaie)

 

1: Într-o tigaie, prăjiți nuca de cocos până se rumenește. Amestecați continuu. Scoateți și lăsați deoparte.

1. Încingeți uleiul, adăugați ceapa și prăjiți 2 min.

3: Adăugați carnea, pasta curry, nuca de cocos prăjită, laptele de cocos și apa. Amestecați bine.

4: Aduceți la fierbere și reduceți focul. Acoperiți și continuați să gătiți la foc mic. Pentru carnea de vită/oaie se fierbe timp de 1 ½ h până carnea este fragedă, pentru pui - 20 min.

5: Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când sosul devine maro închis și gros. Gătiți până când obțineți consistența dorită. Serviți cu orez.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără gluten
Valoarea energetica895 kj/ 214 kcal
Grăsimi17.1 g
din care acizi grași saturați0 g
Glucide8.9 g
din care zaharuri7.5 g
Proteine3.1 g
Fibre5.4 g
Sare2.74 g
Filtrează:Vegan

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pastă pentru curry Rendang

Pastă pentru curry Rendang

Recomandare preparare!

50g nucă cocos deshidratată sau 150g nucă cocos proaspătă rasă

20ml ulei de gătit

250g ceapă tocată

500g carne de vită/pui/oaie, tăiate cubulețe

75g Pastă curry MA’S Rendang

400ml lapte nucă cocos sau smântână de gătit

100ml apă (dacă gătiți carne de vită/oaie)

 

1: Într-o tigaie, prăjiți nuca de cocos până se rumenește. Amestecați continuu. Scoateți și lăsați deoparte.

1. Încingeți uleiul, adăugați ceapa și prăjiți 2 min.

3: Adăugați carnea, pasta curry, nuca de cocos prăjită, laptele de cocos și apa. Amestecați bine.

4: Aduceți la fierbere și reduceți focul. Acoperiți și continuați să gătiți la foc mic. Pentru carnea de vită/oaie se fierbe timp de 1 ½ h până carnea este fragedă, pentru pui - 20 min.

5: Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când sosul devine maro închis și gros. Gătiți până când obțineți consistența dorită. Serviți cu orez.