You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Făină Bio de mălai Bramata 600g

Producator: PRONAT

9,00 Lei

Pungă/600g

7 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate  fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare.


Făina de mălai este mai bogată în grăsimi și zaharuri și conține cantități moderate de potasiu și fosfor.
Nu conține gluten, este sărac în doi aminoacizi esențiali, lisina și triptofanul.

Nutrienții esențiali care se regăsesc în făina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul și vitamina B5.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiOrganic
Calorii350 kcal
Grăsimi3 g
din care acizi grași saturați0.7 g
Carbohidrați74 g
din care zaharuri6 g
Proteine7.6 g
Fibre1.1 g
Sare0.003 g
Filtrează:Vegan
Filtrează:BIO

Producător PRONAT

Vezi toate produsele de la acest producator

Pronat s-a născut cu 9 ani de zile în urmă când dorința de consum propriu pentru produse sănătoase s-a transformat în afacere.
Categoriile vizate au fost alimentele, suplimentele alimentare și cosmeticele: toate trebuiau să fie ”fără E-uri” dacă urmau să aibă loc în portofoliul Pronat. ”Doar ceea ce este mai bun este suficient de bun ca să devină un produs Pronat!”
Această deviză a domnului Emanuel Popa - fondator și proprietar,  a făcut să crească o poveste frumoasă iar firma a crescut progresiv, de la an la an, și datorită experienței antreprenoriale acumulate în peste 20 de ani de comerț și producție.

Recenzii

7 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Făină Bio de mălai Bramata 600g

Făină Bio de mălai Bramata 600g

Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate  fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare.


Făina de mălai este mai bogată în grăsimi și zaharuri și conține cantități moderate de potasiu și fosfor.
Nu conține gluten, este sărac în doi aminoacizi esențiali, lisina și triptofanul.

Nutrienții esențiali care se regăsesc în făina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul și vitamina B5.