You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fursecuri cu vanilie (făină de sorg) Fără Gluten

Producator: QUALITY HABITAT

17,00 Lei

Cutie/130g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Fursecuri cu vanilie fără gluten, fără lactoză, fără zahăr.

Aceste fursecuri reprezintă o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru toți cei care doresc să evite anumite ingrediente în alimentația lor. Sunt create cu atenție pentru a satisface nevoile celor cu diete speciale sau restricții alimentare.

Făina de sorg este un tip de făină obținută din sorgum, o plantă cerealieră cultivată în special în Africa, Asia și America de Nord.

Făina de sorg este natural fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru persoanele cu boala celiacă sau cu sensibilitate la gluten. Este o alternativă excelentă la făina de grâu, conține fibre dietetice, proteine și nutrienți esențiali, cum ar fi fierul, magneziul și fosforul.

Consumul de făină de sorg poate aduce beneficii pentru sănătate, inclusiv gestionarea nivelului de zahăr din sânge, deoarece are un indice glicemic mai scăzut decât făina de grâu.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1517 kj/362 kcal
Grăsimi22.74 g
din care acizi grași saturați18.06 g
Glucide38 g
din care zaharuri0.59 g
Proteine5.85 g
Sare0.23 g

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Fursecuri cu vanilie (făină de sorg) Fără Gluten

Fursecuri cu vanilie (făină de sorg) Fără Gluten

Fursecuri cu vanilie fără gluten, fără lactoză, fără zahăr.

Aceste fursecuri reprezintă o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru toți cei care doresc să evite anumite ingrediente în alimentația lor. Sunt create cu atenție pentru a satisface nevoile celor cu diete speciale sau restricții alimentare.

Făina de sorg este un tip de făină obținută din sorgum, o plantă cerealieră cultivată în special în Africa, Asia și America de Nord.

Făina de sorg este natural fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru persoanele cu boala celiacă sau cu sensibilitate la gluten. Este o alternativă excelentă la făina de grâu, conține fibre dietetice, proteine și nutrienți esențiali, cum ar fi fierul, magneziul și fosforul.

Consumul de făină de sorg poate aduce beneficii pentru sănătate, inclusiv gestionarea nivelului de zahăr din sânge, deoarece are un indice glicemic mai scăzut decât făina de grâu.