You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Lapte vegetal Bio din orez Rude Health

Producator: UNICORN NATURALS

25,00 Lei

Cutie carton/1L

4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 20 zile

Descriere:

Băutură organică din orez brun organic integral fără zahăr rafinat, fără agenți de îngroșare, fără gluten, fără lactoză, fără OMG, 100% natural.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
SpecialitățiOrganic
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Informații nutriționaleFără gluten
Informații nutriționaleFără lactoză
Calorii60 kcal
Grăsimi1.4 g
Carbohidrați11.9 g
Proteine0.1 g
Fibre0.2 g
Sare0.1 g
Filtrează:BIO
Filtrează:Vegan

Producător UNICORN NATURALS

Vezi toate produsele de la acest producator

"Unicorn Naturals a luat naștere în anul 2013, din dorința de a face accesibile pe piața românească produsele care au uimit, atât printr-o calitate extraordinară, cât și prin gustul lor desăvârșit.

Fiind pasionați de alimentația sănătoasă, dar și de călătorii, ne-am dedicat o perioadă lungă de timp pentru a explora, testa și alege cele mai bune produse naturale din Europa, dar cu precădere din Anglia, țara recunoscută a fi unul dintre principalele centre mondiale în ceea ce privește crearea acestui gen de produse și promovarea unui stil de viață sănătos.

Într-o lume din ce în ce mai afectată de calitatea scăzută din punct de vedere nutritiv a alimentelor și de modul din ce în ce mai nesănătos în care oamenii aleg să se hrănească, noi ne-am asumat, cu entuziasm și speranța, misiunea de a inspira oamenii să îmbrățișeze un stil de viață cu adevărat sănătos. Mai mult decât atât, am înțeles că acest lucru este posibil fără a fi nevoie de niciun fel de compromisuri și rețineri, venind, astfel, prin produsele deosebite pe care le oferim, în întâmpinarea celor mai rafinați gurmanzi, care apreciează plăcerea gustului, dar care, totodată, aleg să experimenteze bucuria de a trăi în armonie cu natura și cu ei înșiși.

Toate cele peste 100 de produse pe care le-am selecționat, cu mare atenție, de-a lungul timpului și care se regăsesc astăzi în portofoliul nostru întrunesc căteva caracteristici comune:

  • 100% naturale;
  • fără aditivi;
  • fără conservanți;
  • extrem de gustoase.

În plus, toate gamele de produse pe care le oferim aparțin unor branduri care au câștigat în timp o reputație ireproșabilă, fiind la ora actuală lideri incontestabili pe piața europeană sau mondială."

 

Recenzii

4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Lapte vegetal Bio din orez Rude Health

Lapte vegetal Bio din orez Rude Health

Băutură organică din orez brun organic integral fără zahăr rafinat, fără agenți de îngroșare, fără gluten, fără lactoză, fără OMG, 100% natural.