You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Iaurt ECOLOGIC Monor 3.5% grăsime

Producator: MONOR

2,38 Lei

Pahar plastic 150g

17 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 4 zile

Descriere:

Iaurt din lapte ecologic de vacă, din inima Transilvaniei, unde aerul nepoluat, relieful și vegetaţia acestuia, permit ca produsul să fie cât mai natural posibil.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii61.5 kcal
Grăsimi3.5g
din care acizi grași saturați3g
Zaharuri4.2g
Proteine3.3g
Glucide4.2g
Sare0.13g
Filtrează:BIO

Producător MONOR

Vezi toate produsele de la acest producator

Situată în Transilvania, în inima pășunilor, unde aerul nepoluat, relieful și vegetaţia acestuia, permit ca activităţile zootehnice să se desfășoare în cel mai natural mod posibil, Societatea Comercială "Carmo-Lact Prod" SRL, continuă una din cele mai vechi tradiţii românești, aceea de creștere a animalelor în vederea obţinerii producţiei proprii de lapte, întrucat, laptele constituie materia primă în activitatea desfățurată de firmă.
Ca urmare a procesării laptelui, firma oferă produse bogate în nutrienţi, ideale pentru o dietă sănătoasă, produse ce poartă cu certitudine o marcă a calității, căutată de fiecare din noi.
În ideea de a-și satisface clienţii, de a răspunde exigențelor lor firma "Carmo-Lact" depune eforturi susţinute pentru a îmbunătăţi, în permanenţă, procesul tehnologic și a fi competitivă cu tehnologiile moderne.
Astfel, unitatea a ajuns să dispună de două secţii, dotate cu utilaje performante, conforme cu standardele U.E. Cele două secţii de procesare: pentru producţia de produse proaspete (capacitate: 60.000l/zi) și pentru producţia de brânzeturi (capacitate: 50.000l/zi), includ și o linie de ultrafiltrare, o linie de microfiltrare și de asemenea, o staţie de epurare care asigură atât epurare chimică cât și biologică.
La ora actuală, reţeaua de distribuţie a produselor MONOR, cuprinde peste 1000 de clienți cu peste 1.500 de puncte de lucru în orașele Baia Mare, Bistriţa, Brașov, București, Cluj Napoca, Iași, Mediaș, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Satu Mare, Sibiu, Sighișoara, Târgu Mureș.
Societatea dispune de propriile mijloace de transport (30 autofrigorifice și 10 cisterne pentru lapte) și de un parc auto care asigură service-ul acestora, astfel că, produsele ajung la destinaţie la timpul necesar, în condiții de siguranţă, livrate la calitate maximă.

Recenzii

17 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Iaurt ECOLOGIC Monor 3.5% grăsime

Iaurt ECOLOGIC Monor 3.5% grăsime

Iaurt din lapte ecologic de vacă, din inima Transilvaniei, unde aerul nepoluat, relieful și vegetaţia acestuia, permit ca produsul să fie cât mai natural posibil.