Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: BRÂNZETURI DE LIEȘTI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Produs natural obținut din lapte proaspăt muls, neomogenizat, integral, fără a scoate grăsimea din el.
Ingrediente: lapte de vacă integral pasteurizat, de provenință România, culturi lactice. Grăsime minim 3,5%, produs nestandardizat, grăsimea variază cu fiecare lot de lapte.
Condiții de păstrare 2o-6oC. După deschidere se va consuma în maxim 48 de ore.
Valoarea energetica | 279.4 kj / 66.8 kcal |
Grăsimi | 3.6 g |
din care acizi grași saturați | 2.1 g |
Glucide | 4.9 g |
din care zaharuri | 4.6 g |
Proteine | 3.5 g |
Sare | 0.18 |
Vezi toate produsele de la acest producator
"Povestea Brânzeturilor de Liești începe odată cu povestea fermei Mansel, locul unde delicioasele brânzeturi au fost pentru prima dată realizate. La începutul anului 1978, în Comuna Liești, județul Galați, Ioan Dolea, bunicul, a cumpărat oi gândindu-se că va oferi familiei o sursă de trai mai bună. În timp, toată familia a contribuit la întreținerea stânii, făcând din aceasta principala sursă de trai. An de an, numărul animalelor a crescut, iar în anul 2007, a fost înființată Ferma „Mansel Alimente cu Tradiție” Liești, cea care producea laptele din compoziția Brânzeturilor și lactatelor de Liești. Încă de la începuturi, terenurile și animalele fermei au beneficiat de o agricultură și o îngrijire tradiționale asta însemnând fără ierbicide, fără pesticide, fără fertilizatori, fără hormoni de creștere, fără organisme modificate genetic și fără tratamente cu antibiotice. Toate animalele din ferma noastră au acces la pășune 7 - 8 luni pe an și un mediu de trai cât mai apropiat de cel natural. În primăvara anului 2011 a fost încheiat primul contract cu un organism de inspecție agreat de MADR, pentru certificarea ecologică a terenurilor agricole lucrate și a animalelor, intrând într-o perioadă de conversie cu o durată de doi ani. În prezent deținem certificare ecologică pe terenurile agricole. Pentru a putea asigura cererea din piață a brânzeturilor de Liești, a fost mărită capacitatea de producție și în anul 2020 a fost inaugurat noul Centru pentru prelucrarea laptelui în Galați. Odată cu dezvoltarea producției am demarat colaborarea și cu alte ferme de la care colectăm lapte curat și calitativ, după propriul standard de calitate, pentru ca produsele noastre să fie desăvârșite. Lactatele și brânzeturile de Liești sunt prelucrate cu pasiune și mult drag pentru alimente sănătoase. Urmează rețete străvechi ale bunicilor noștri în condiții de igienă stricte din lapte integral, în Centrul de prelucrare lapte independent VA-GL-NR 9786 din Galați. Datorită faptului că în procesul fabricației grăsimea din lapte nu este extrasă, produsele sunt mult mai gustoase. De asemenea, laptele pe care îl folosim în procesul de fabricație al brânzeturilor și lactatelor este neomogenizat, astfel, nu se intervine mecanic în compoziția moleculară a laptelui, el fiind exact așa cum este muls, păstrând toate calitățile, gustul și culoarea laptelui din ograda bunicilor. Prin tot ce întreprindem în acest domeniu, ne angajăm și asumăm că vom face tot ce este necesar, pentru a ne urma tradițiile, valorile, credințele și îndemnul ce ne călăuzește zilnic: ‚Urmează calea naturii’."
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.