You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Unt de casă 83% grăsime - De Colţeşti

Producator: DE COLŢEŞTI

25,00 Lei

Cutie/200g

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Untul de casă Torockoi este un produs curat, fără aditivi, fără sare, amelioratori sau potențiatori de aromă, având la bază smântâna dulce produsă doar din lapte fără culturi. Pentru a obține acest unt dulceag, malaxăm smântâna până separă zara. După această etapă, eliminăm zara și spălăm untul în două-trei ape reci, până când apa rămâne limpede și curată

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica3094 kj/739 kcal
Grăsimi83.5 g
din care acizi grași saturați17.42 g
Carbohidrați0.1 g
din care zaharuri0.1 g
Proteine0.1 g

Producător DE COLŢEŞTI

Vezi toate produsele de la acest producator

De Colţeşti a început ca o afacere de familie în 1994, la poalele munţilor Traşcău. Astăzi, compania are un portofoliu larg de produse lactate Premium românești, proaspete sau maturate, cu un gust autentic, inconfundabil, fabricate în locul unde soarele răsare de două ori.

Fabrica De Colţeşti pregăteşte lactate și brânzeturi care să aducă gustul copilăriei în prezent.

Aromele de flori sălbatice, plante medicinale și iarbă proaspătă din laptele de vacă 100% românesc se regăsesc în fiecare produs care iese de pe porțile Fabricii De Colţeşti. 

Proaspete sau maturate, lactatele De Colţeşti sunt apreciate de mai bine de două decenii pentru bogăția aromelor, intensitatea gustului şi textura inconfundabilă.

Recenzii

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Unt de casă 83% grăsime - De Colţeşti

Unt de casă 83% grăsime - De Colţeşti

Untul de casă Torockoi este un produs curat, fără aditivi, fără sare, amelioratori sau potențiatori de aromă, având la bază smântâna dulce produsă doar din lapte fără culturi. Pentru a obține acest unt dulceag, malaxăm smântâna până separă zara. După această etapă, eliminăm zara și spălăm untul în două-trei ape reci, până când apa rămâne limpede și curată