You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Miere crudă nefiltrată salcâm

Producator: PRISACA BÂRNOVA

37,00 Lei

Borcan/500g

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 30 zile

Descriere:

Mierea este nefiltrată exact cum se extrage din faguri și ambalată imediat după extracție.
Este cea mai limpede miere ce se realizează la noi în tară, iar datorită gustului fin, este preferată de mulţi pentru îndulcirea diverselor alimente sau băuturi.
Se cristalizează mai lent decât alte tipuri de miere şi poate rămâne lichidă ani întregi datorită conţinutului ridicat de fructoză.
Mierea de salcam este utilizată în tratarea următoarelor afecțiuni: ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroze, tuse, stimularea poftei de mâncare, probleme digestive, îmbunătățirea activității inimii și a ficatului, crește procentul de hemoglobine din sânge.
Datorită conținutului scăzut de acid, mierea de salcâm este utilizată si pentru a trata problemele digestive datorate secreției abundente de acid gastric.
Este un excelent tonic pentru femei însărcinate, copii și personae aflate în convalescență.

Producător PRISACA BÂRNOVA

Vezi toate produsele de la acest producator

Creștem albine de 4 generații în comuna Bârnova, Iași.

Momentan avem 2 stupine a câte 150 familii de albine.

Tot stupul este o familie, albinele trăiesc în colectivitate în interiorul fiecărui stup.

În stup se află o matcă, de la căteva mii pănă la căteva zeci de mii de albine lucrătoare și de la căteva sute la câteva mii de trântori. Albinele lucrătoare sunt femele, însă de obicei numai matca poate depune ouă. 

Recenzii

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Miere crudă nefiltrată salcâm

Miere crudă nefiltrată salcâm

Mierea este nefiltrată exact cum se extrage din faguri și ambalată imediat după extracție.
Este cea mai limpede miere ce se realizează la noi în tară, iar datorită gustului fin, este preferată de mulţi pentru îndulcirea diverselor alimente sau băuturi.
Se cristalizează mai lent decât alte tipuri de miere şi poate rămâne lichidă ani întregi datorită conţinutului ridicat de fructoză.
Mierea de salcam este utilizată în tratarea următoarelor afecțiuni: ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroze, tuse, stimularea poftei de mâncare, probleme digestive, îmbunătățirea activității inimii și a ficatului, crește procentul de hemoglobine din sânge.
Datorită conținutului scăzut de acid, mierea de salcâm este utilizată si pentru a trata problemele digestive datorate secreției abundente de acid gastric.
Este un excelent tonic pentru femei însărcinate, copii și personae aflate în convalescență.