You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

File din carne de struț

Producator: OGRADA CU STRUȚI

35,00 Lei

Caserolă/200g

5 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Fileul de struț este carnea cea mai fragedă dintre toate grupele de mușchi obținute de la
struț. Fileul de struț este foarte apreciat pentru aroma intensă și structura fină a fibrelor de carne.
Este recomandat iubitorilor de fripturi suculente gătite mediu.

Producător OGRADA CU STRUȚI

Vezi toate produsele de la acest producator

Ferma Ograda cu Struți s-a înființat în anul 2009 în Sebeș, județul Alba, datorită curiozității și entuziasmului unei tinere familii de ardeleni.

Carnea de strut produsă la Ograda cu Struți este de calitate premium și provine de la struți sănătoși, hrăniți cu furaje produse în cadrul fermei, conținând 70% lucernă, fără hormoni și fără ingrediente care să forțeze creșterea animalelor.

Beneficiile cărnii de struț: 1. Potasiul din carnea de struț, un foarte bun antioxidant, ocupă un rol fundamental în reglarea metabolismului și menținerea sănătății cardiace; 2. Contribuie la creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea memoriei și la controlul stărilor de stres 3. Conținutul redus de colagen, face carnea de struț ușor digerabilă; 4.Carnea de struț asigură un aport semnificativ de Fier, motiv pentru care este recomandată în tratarea anemiilor severe și alimentația copiilor; 5. Bogată în acizi grași și Omega 3; 6.Vitaminele B12 și B6 ajută la prevenirea stărilor de depresie și asigură buna funcționare a sistemului nervos; 7.Nivel scăzut de colesterol.

Recenzii

5 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

File din carne de struț

File din carne de struț

Fileul de struț este carnea cea mai fragedă dintre toate grupele de mușchi obținute de la
struț. Fileul de struț este foarte apreciat pentru aroma intensă și structura fină a fibrelor de carne.
Este recomandat iubitorilor de fripturi suculente gătite mediu.