Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PESCĂRIA PESCADERIA BY ALIOLI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Produs proaspăt/porţionat.
Dracul de mare (Lophius piscatorius) numit și pește pescar, pește undițar, este un pește marin răpitor teleostean (din familia lofiide) care trăiește în Oceanul Atlantic (pe coastele europene și africane, până în Golful Guineea), Marea Nordului, Marea Mediterană și mai rar în Marea Neagră. În Marea Neagră a fost găsit lângă țărmul Caucazului, Crimeei, Turciei, Bulgariei și României.
Corpul lui atinge o lungimea de 2 m și o greutate de 58 kg. Trăiește până la 20 de ani sau chiar mai mult.
Dracul de mare este un pește bentonic, care trăiește pe fundul platoului continental la adâncimi de 50-200 m, iar icrele le depune la adâncimi mari: 400-2000 m. Este un prost înotător și își petrece timpul stând ascuns între alge sau îngropat în nămol, de unde își scoate din frunte undița (iliciul) cu nada la capăt, mișcând-o deasupra sau în fața gurii; peștii o iau drept un viermișor și se apropie să-l înghită; atunci, dracul de mare cască gura sa uriașa și înghite într-o clipă apa cu pește cu tot.
Peștele undițar este pește alb, prin urmare ne confruntăm cu pește subțire, gustos, sărac în grăsimi, dar bogat în proteine nutriționale bogate. 100 g de pescar vă vor oferi doar 85 de calorii și 2 g de grăsime, astfel că este un aliment ideal pentru dietă, atât cât este ideal pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă. Datorită procentului ridicat de proteine de calitate, este o sursă importantă de mulți aminoacizi esențiali. În plus, este bogat în vitamine (în mare parte complexul B, cum ar fi B1, B3, B9 și acid folic) și minerale (fier, fosfor, magneziu, potasiu).
Zonă Pescuit - M. Mediterană/ Fao 37.1, Spania.
Alergeni: pește.
Vezi toate produsele de la acest producator
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.