You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salam Csabai

Producator: AUTHENTIC MEAT

Acest produs nu mai este in stoc



30,00 Lei

Vid/≅ 400g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

75,00 lei pe kg

13 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 4 zile

Descriere:

Produs crud afumat.

Pentru salamul Csabai se folosește numai pulpa de la porc, mixată doar cu slănină, sare și condimente naturale. Făcut folosind porci cumpărați de la gospodarii locali din Gheorghieni, Harghita și crescuți natural.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica462.2 kcal
Grăsimi41.86g
din care acizi grași saturați5.05g
Glucide2.24g
din care zaharuri0.22g
Proteine19.12g
Sare3.15g

Producător AUTHENTIC MEAT

Vezi toate produsele de la acest producator

La Gheorgheni, în județul Harghita, doi tineri readuc Bunătăți din Secuime pe mesele din toată țara. 

Din porci cumpărați de la gospodari locali prepară produse tradiționale după rețete moștenite de la străbuni. Făcute ca pe vremea lor, manual și fără E-uri. 

Au pornit în 2012 de la nostalgia produselor tradiționale făcute în jurul tăierii porcului, ritual specific prin modul de pregătire, afumare și prezentare. De atunci au dezvoltat un portofoliu de produse care include salamuri și cârnați afumați, specialități afumate, specialități la cuptor, tobe și pateuri, rulade și produse de sezon ca sângerete și caltaboș sau salamuri fierte

Firma S.C. AUTHENTIC MEAT S.R.L. este rezultatul iniţiativei unor întreprinzători tineri în scopul introducerii pe piaţă a unei noi categorii de produse din carne, specifică prin modul de pregătire, prin modul de afumare, prin forma de prezentare, și anume: produsele tradiţionale.

Recenzii

13 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Salam Csabai

Salam Csabai

Produs crud afumat.

Pentru salamul Csabai se folosește numai pulpa de la porc, mixată doar cu slănină, sare și condimente naturale. Făcut folosind porci cumpărați de la gospodarii locali din Gheorghieni, Harghita și crescuți natural.