You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cotlet de porc afumat

Producator: FABRICA DE FUM

16,75 Lei

Pungă plastic vidată/ aprox. 250g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

67,00 lei pe kg

General rating
1 Recenzie(i) view reviews

11 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Acest preparat este realizat din bucăți de carne fără grăsime, foarte bine alese, care sunt ținute în baiț cu mirodenii naturale și apoi afumate prin metoda clasică, tradițională, cu fum natural din lemn de cireș. 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica137.0 kcal
Grăsimi3.0g
Carbohidrați0.0g
Proteine27.5g

Producător FABRICA DE FUM

Vezi toate produsele de la acest producator

Cei de la Fabrica de Fum au dorit să ofere produse care păstrează gustul tradițional și care să reînvie în amintirea lor savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor. Obiectivul lor este respectarea calității produselor, a prospețimii, savorii, siguranței alimentare și protecția mediului înconjurător. Au pornit cu nu număr de 7 produse tradiționale. Pe primul plan stă întotdeauna calitatea, care va fi întotdeauna aceeași. Sunt o echipă de oameni cu aceeași gândire – în centrul atenției lor stau inovarea, competența, decența, dar și răbdarea.

Recenzii

General rating
1 Recenzie(i) view reviews

11 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

24 martie, 2019

Verified purchase

Cotlet de porc afumat

Un produs bun, foarte aproape de ceea ce trebuie sa fie. Carnea e curata, aleasa bine si afumata exact atat cat trebuie. Plus condimentele de la exterior care completeaza gustul acestui cotlet ce mi se pare mai "light", adica poate fi consumat si de catre cei care nu se dau in vant dupa carnea de porc.

Scrie o recenzie

Cotlet de porc afumat

Cotlet de porc afumat

O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Acest preparat este realizat din bucăți de carne fără grăsime, foarte bine alese, care sunt ținute în baiț cu mirodenii naturale și apoi afumate prin metoda clasică, tradițională, cu fum natural din lemn de cireș.