You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Caju crud India - Nutrissimo

Producator: NUTRISSIMO

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

28,00 Lei

Pungă/250g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Cajuul, un superaliment versatil și bogat în nutrienti.

Poate fi folosit în mai multe modalități (consumat ca atare, lapte, unt, brânză, maioneză, smântână) și are o multitudine de beneficii asupra sănătății organismului.

Cajuul este bogat în acizi grași nesaturați, proteine, fibre, vitamine (C, B1, B2, B3, B6, E si K), minerale precum cupru, fier, zinc și magneziu, dar și în antioxidanți sub formă de fitosteroli și compuși fenolici. Multe studii confirmă că un consum regulat de caju scade riscul obezității, al diabetului și al bolilor inimii, și stimulează digestia și absorbția de nutrienți.

 

Producător NUTRISSIMO

Vezi toate produsele de la acest producator

Nutrissimo este un brand românesc, de suflet, lansat în 2017. Este realizarea lui Stogianis Kozaridis, grec îndrăgostit de România și de Isabella, timișoreanca lui.

Împreună au pus bazele Nutrissimo, o gamă de produse selecționate de la mici producători din Grecia, dar nu numai: nucifere crude, coapte, sărate, fructe deshidratate natural, fructe deshidratate osmotic și infuzate în suc de mere, gemuri fără zahăr și fără pectină, ulei de cocos extravirgin, condimente și plante aromatice.

Toate gamele Nutrissimo au etichetă curată, fără zahăr, fără dioxid de sulf SO2, fără conservanți, fără aditivi.

Te invităm cu drag să încerci produsele Nutrissimo.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Caju crud India - Nutrissimo

Caju crud India - Nutrissimo

Cajuul, un superaliment versatil și bogat în nutrienti.

Poate fi folosit în mai multe modalități (consumat ca atare, lapte, unt, brânză, maioneză, smântână) și are o multitudine de beneficii asupra sănătății organismului.

Cajuul este bogat în acizi grași nesaturați, proteine, fibre, vitamine (C, B1, B2, B3, B6, E si K), minerale precum cupru, fier, zinc și magneziu, dar și în antioxidanți sub formă de fitosteroli și compuși fenolici. Multe studii confirmă că un consum regulat de caju scade riscul obezității, al diabetului și al bolilor inimii, și stimulează digestia și absorbția de nutrienți.