You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mama sucului de roșii - Pofta Focului

Producator: POFTA FOCULUI

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

20,00 Lei

Sticlă/500g

4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Roșii gustoase de la producători din jurul Iașului (Tg. Frumos, Dorobanți, Probota), curățate, stoarse bine printr-o sită deasă, apoi fiartă toată zeama la foc mic, până devine consistentă și rămâne cât jumate. Se toarnă sucul în sticle, se sterilizează și se păstrează cu grijă, că-i bun de mama focului! Cu orice și cu oricine!

Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Producător POFTA FOCULUI

Vezi toate produsele de la acest producator

Povestea Pofta Focului a început din pasiunea gospodinei Tanti Gica pentru gătit și din dorința de a aduce pe mesele celor pofticioși produse cum se găseau odinioară la bunici.
Astfel că, de prin toamna lui 2013, Tanti Gica produce zacuști, dulcețuri, murături și alte bunătățuri.
Ea alege cele mai cochete și fâșnețe legume și fructe, apoi cu multă grijă și dragoste le amestecă în ceaun după rețete tradiționale. Și pentru că Tanti Gica era mandră foc de rețetele ei, prin 2017 a dat o fugă la Minister și a reușit să obțină atestat de produs tradițional pentru zacusca de vinete și gogoșari, zacusca de ghebe, zacusca de hribi și dulceața de nuci verzi.
Și uite așa, în continuare Tanti Gica învârte cu foc în ceaunul ei, păstrând tradiția și calitatea, reușind să facă produse ce trebuie gustate din nou și din nou.

Recenzii

4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Mama sucului de roșii - Pofta Focului

Mama sucului de roșii - Pofta Focului

Roșii gustoase de la producători din jurul Iașului (Tg. Frumos, Dorobanți, Probota), curățate, stoarse bine printr-o sită deasă, apoi fiartă toată zeama la foc mic, până devine consistentă și rămâne cât jumate. Se toarnă sucul în sticle, se sterilizează și se păstrează cu grijă, că-i bun de mama focului! Cu orice și cu oricine!

Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.