You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tărie de Neam - Rachiu de Pere 44% - Dublu distilat

Producator: TARIE DE NEAM

225,00 Lei

Garantie Sgr + 0.50Lei

Sticlă/500ml

Detalii Produs

Descriere:

Distilat autentic născut în satul Ştefeşti, la poalele munţilor Bucegi, dintr-o regiune renumită pentru fructele delicioase.

În fiecare an toate perele din sat sunt culese alături de localnici, transformând recolta într-o producţie limitată de rachiu de calitate.

Produs prin dublă distilare dintr-un singur ciclu la un cazan premium, de înaltă tehnologie.

Culoare obţinuta prin învechire în butoi de salcâm, timp de minim 6 luni.

Fiecare sticlă este unică, numerotată individual, deoarece producţia variază în funcţie de rodnicia anului.

Producător TARIE DE NEAM

Vezi toate produsele de la acest producator

Tărie de Neam este un distilat autentic născut în Satul Ştefeşti, la poalele munţilor Bucegi, dintr-o regiune renumită pentru pruna grasă de Ştefeşti. În fiecare an sunt culese cu grijă toate prunele şi perele din sat alături de localnici, iar recolta este transformată într-un distilat de calitate, ţinut în butoaie de stejar. Fiecare sticlă este unică, numerotată individual, deoarece producţia variază în funcţie de rodnicia anului.

Tărie de Neam este o băutură Premium, produsă în ediţie limitată. Ea se adresează connaisseur-ilor, celor care recunosc şi pot aprecia un gust cu totul special, dar şi un ambalaj care iese în evidenţă prin simplitate şi rafinament.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Tărie de Neam - Rachiu de Pere 44% - Dublu distilat

Tărie de Neam - Rachiu de Pere 44% - Dublu distilat

Distilat autentic născut în satul Ştefeşti, la poalele munţilor Bucegi, dintr-o regiune renumită pentru fructele delicioase.

În fiecare an toate perele din sat sunt culese alături de localnici, transformând recolta într-o producţie limitată de rachiu de calitate.

Produs prin dublă distilare dintr-un singur ciclu la un cazan premium, de înaltă tehnologie.

Culoare obţinuta prin învechire în butoi de salcâm, timp de minim 6 luni.

Fiecare sticlă este unică, numerotată individual, deoarece producţia variază în funcţie de rodnicia anului.