You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Horincă de Gutui, 16 luni, 500ml, 40% Alc. Vol - La Horincie

Producator: LA HORINCIE

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

192,00 Lei

Garantie Sgr + 0.50Lei

Sticlă/500ml

Detalii Produs

Descriere:

Horincă de Gutui 16 Luni, 0.5L

Horincă artizanală superioară, dublu distilată, din gutui, cu maturare timp de minim 16 luni în butoaie de stejar francez, folosite la înobilarea vinului roșu premium, recondiționate și rearse. Culoarea și textura sunt exclusiv de la maturarea în butoi.

Desăvârșită cu pasiune, manual, printr-un procedeu artizanal, atent, distinct si diferențiat.

Horinca este faurită din fructe atent selecționate, culese din livezi cu pomicultură biologică și ecologică, fermentate lent și fără zahar adăugat, dublu distilată, cu măiestrie, în cazane tradiționale din cupru, cu foc direct.

Horinca de Maramureș este obținută prin selecționarea celor mai bune loturi, asamblată, finisată și îmbuteliată manual în editii limitate printr-o tehnică unică de filtrare, ca să păstreze taninurile, culoarea și aromele ce-i conferă un gust complex, lung și o savoare blândă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Horincă de Gutui, 16 luni, 500ml, 40% Alc. Vol - La Horincie

Horincă de Gutui, 16 luni, 500ml, 40% Alc. Vol - La Horincie

Horincă de Gutui 16 Luni, 0.5L

Horincă artizanală superioară, dublu distilată, din gutui, cu maturare timp de minim 16 luni în butoaie de stejar francez, folosite la înobilarea vinului roșu premium, recondiționate și rearse. Culoarea și textura sunt exclusiv de la maturarea în butoi.

Desăvârșită cu pasiune, manual, printr-un procedeu artizanal, atent, distinct si diferențiat.

Horinca este faurită din fructe atent selecționate, culese din livezi cu pomicultură biologică și ecologică, fermentate lent și fără zahar adăugat, dublu distilată, cu măiestrie, în cazane tradiționale din cupru, cu foc direct.

Horinca de Maramureș este obținută prin selecționarea celor mai bune loturi, asamblată, finisată și îmbuteliată manual în editii limitate printr-o tehnică unică de filtrare, ca să păstreze taninurile, culoarea și aromele ce-i conferă un gust complex, lung și o savoare blândă.