You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Suc Bio de ananas - Artisans du Monde

Producator: ARTISANS DU MONDE

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

27,00 Lei

Sticlă/750ml

Detalii Produs

Descriere:

Votat cel mai bun produs organic 2022. 

Sucul pur de ananas Cayenne din Madagascar este unic!

Natural, dulce și ușor acidulat, revigorează și împrospătează atât tinerii, cât și bătrânii.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
SpecialitățiOrganic
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Filtrează:BIO
Filtrează:Vegan

Producător ARTISANS DU MONDE

Vezi toate produsele de la acest producator

Artisans du Monde este o mișcare internațională de solidaritate și anti-globalizare care s-a angajat din 1974 într-o tranziție solidară și ecologică prin acțiunile sale de comerț echitabil implementate de asociațiile care alcătuiesc mișcarea.

Artisans du Monde este o rețea asociativă bazată pe angajamentul a peste 3000 de voluntari care se mobilizează zilnic pentru un comerț echitabil în favoarea drepturilor omului și a bunăstării planetei.

"În parteneriatele noastre cu organizațiile producătoare de comerț echitabil, în cadrul asociațiilor Artisans du Monde, în colectivele în care suntem implicați la nivel local, național și internațional: știm cu toții că o altă lume este posibilă, că există legături puternice între solidaritate, ecologie, democrație și justiție socială... Convinși că împreună, suntem o forță imensă, angajamentul nostru se îmbină cu colectivul. 

Zilnic, lucrăm la soluții concrete, precum comerțul echitabil, care să permită societăților noastre să intre în tranziție către această lume!

O producție mai bună, un consum mai bun, promovarea justiției sociale și climatice: aceste preocupări ocupă un loc din ce în ce mai mult în alegerile noastre de viață și, de asemenea, trebuie să ghideze acțiunile colective care ne vor schimba societățile.

Aceste probleme sunt, de asemenea, în centrul comerțului echitabil, o soluție care s-a dovedit de câteva decenii. Acesta garantează respectarea drepturilor lucrătorilor, producția durabilă, mai multă justiție socială, mai multă egalitate între femei și bărbați, o mai bună luare în considerare a ecologiei și mai multă democrație.

Descoperiți fața Artisans du Monde, cea a voluntarilor, angajaților, voluntarilor și stagiarilor implicați în asociațiile noastre locale; cea a producătorilor care dau viață zilnic comerțului echitabil consumând produse din agricultura țărănească și create prin meșteșuguri unice din know-how-ul tradițional."

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Suc Bio de ananas - Artisans du Monde

Suc Bio de ananas - Artisans du Monde

Votat cel mai bun produs organic 2022. 

Sucul pur de ananas Cayenne din Madagascar este unic!

Natural, dulce și ușor acidulat, revigorează și împrospătează atât tinerii, cât și bătrânii.