You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tonic Indian - Alchemico

Producator: ALCHEMICO

14,00 Lei

Sticlă/200ml

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Băutură răcoritoare carbogazoasă cu chinină.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica132 kj/31 kcal
Grăsimi0 g
din care acizi grași saturați0 g
Glucide7 g
din care zaharuri7 g
Proteine0 g
Sare0 g

Producător ALCHEMICO

Vezi toate produsele de la acest producator

Ape aromatizate natural în combinații unice, fără zahăr, îndulcite cu sirop de agave. Un produs românesc premium care oferă o experiență de consum la cel mai înalt nivel.

Aceasta este, pe scurt, povestea ALCHEMICO, care s-a născut din pasiunea pentru arome fine și dorința de a crea ceva cu adevărat special. Scopul nu a fost doar obținerea unui gust unic, ci și căutarea unor combinații perfecte pentru cocktailuri de excepție. Pentru a atinge acest obiectiv, proiectul s-a bazat pe o colaborare strânsă cu barmani renumiți, care au ajutat la dezvoltarea unei rețete inovatoare și obținerea armoniei desăvârșite între aromele ALCHEMICO (cu succes combinate între ele pentru experiența non alcoolică) și băuturile spirtoase.

Această colaborare a fost esențială în procesul de creație. S-au luat în considerare sfaturile și expertiza acestor specialiști pentru ca ALCHEMICO să își îndeplinească scopul de a completa orice cocktail. Fiecare sortiment a fost conceput cu atenție pentru a se îmbina perfect cu diferitele tipuri de băuturi spirtoase și pentru a aduce un plus de complexitate și rafinament.

Dedicarea față de crearea de arome autentice și colaborarea cu experți din industrie au contribuit la recunoașterea calității produselor.

ALCHEMICO este mai mult decât un brand - este expresia unei pasiuni profunde pentru calitate și creativitate în lumea băuturilor răcoritoare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Tonic Indian - Alchemico

Tonic Indian - Alchemico

Băutură răcoritoare carbogazoasă cu chinină.