You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Caju Fresh

Producator: VEGAN GOURMET

23,50 Lei

Caserolă/150g

5 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Caju fresh este o brânză vegană tartinabilă, pufoasă și delicată, perfectă pentru un mic dejun bogat și sănătos.

Acest produs este alternativa ideală la Ricotta sau Urdă, este foarte versatilă putând fi folosită la placintă, pateuri, pizza sau consumată cu mămăliguță.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Calorii204 kcal
Grăsimi11.49g
din care acizi grași saturați9.88g
Proteine7.91g
Glucide15.71g
Sare0.94g
Filtrează:Vegan

Producător VEGAN GOURMET

Vezi toate produsele de la acest producator

În urmă cu 3 ani, Ana Maria – Vegan Gourmet Chef – nu doar că voia să demonstreze beneficiile unei diete pe baza de plante, dar își dorea să gaseasca o alternativa vegana la brânza care să ii satisfacă pofta de “ceva cremos și sărățel”.

Prin pasiune culinară, inspirată de tehnici artizanale de producție a brânzei și mult devotament, a creat o alternativă vegan la brânză, iar rezultatul este unul cremos și foarte gustos.

"Astăzi suntem hotărâți să ne asigurăm că persoanele care au renunțat la lactate încă pot avea plăcerea experienței de a consuma brânzeturi, dar într-o formă mult mai sănătoasă și mai etică.

Vegan Gourmet a apărut din dorința comună de a beneficia de un stil de viață vegan, fără a face rabat de la gust. Am înțeles că dacă vrem să atingem acest țel trebuie să ne unim forțele.

La Vegan Gourmet utilizăm rețete proprii și ingrediente 100% vegetale pentru a produce brânză vegană din nuci de caju, prin tehnici artizanale de fermentare."

Recenzii

5 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Caju Fresh

Caju Fresh

Caju fresh este o brânză vegană tartinabilă, pufoasă și delicată, perfectă pentru un mic dejun bogat și sănătos.

Acest produs este alternativa ideală la Ricotta sau Urdă, este foarte versatilă putând fi folosită la placintă, pateuri, pizza sau consumată cu mămăliguță.