Pentru Masa de Revelion preluăm comenzi cu livrare în datele de 28 şi 30 Decembrie. Va multumim!
Preturile includ TVA
Producator: CRAMA CEPTURA
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Vin rosé sec elegant, de culoare roz trandafiriu, care cucerește încă de la primul contact. Buchetul prezintă note de fructe de pădure, cu adieri de petale de trandafir și este completat de un gust corpolent, cu o aciditate plăcută, care dezvăluie aromele complexe ale cupajului. Se servește bine răcit, alături de salate și aperitive, carne albă, pește sau sushi.
Poză cu titlu de prezentare*
Imagine cu titlu de prezentare!
TIP: Sec DOC-CMD
CULOARE: Roz trandafiriu
SOI: Cupaj - Cabernet Sauvignon & Merlot (struguri culeși la maturitate deplină)
MIROS: Fructe de pădure, cu adieri de petale de trandafir
GUST: Corpolent, cu o aciditate plăcută
ASOCIERE CULINARĂ: salate, aperitive, carne albă, pește, fructe de mare, sushi
ȚARA: România
REGIUNE: Dealu Mare Ceptura
RELIEF: deluros, pante cu înclinația de 5-15%
Vezi toate produsele de la acest producator
Crama Ceptura se află în localitatea Ceptura, în inima podgoriei Dealu Mare din județul Prahova - una dintre cele mai cunoscute zone viticole din Romania.
Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel încât să absoarbă toată lumina pe care natura o are de oferit ținutului. Viile au o expunere sudică optimă, iar strugurii se hrănesc cu toată lumina celor 14 zile în plus de soare de la 160 m altitudine.
Tot aici s-a născut legenda cerbilor. Atrași de căldura acestei zone, regii pădurilor coboară uneori în podgoriile Cramei Ceptura și înnobilează vinurile cu semnul lor.
De mai bine de 15 ani, calitățile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar și de cei de peste hotarele țării. Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleacă spre paharele amatorilor de vinuri, cele mai bune soiuri realizate de specialiști: Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.
Spațiul de vinificare primară a strugurilor, depozitul și cele 2 linii de îmbuteliere a vinului – în sticle și în ambalaj bag-in-box – se întind pe o suprafață de 13000m2.
Crama este echipată cu cele mai moderne utilaje ale producătorilor europeni de top, astfel încât procesul de fabricație este aproape în întregime automatizat.
Maturarea vinului se face în butoaie de stejar produse de dogari francezi, astfel încât vinul ajunge să aibă un gust împlinit și o savoare deosebită.
Crama Ceptura folosește sistemul de îmbuteliere la rece care permite păstrarea calităților naturale unice ale vinului și prin care se păstrează intact gustul și aroma bobițelor proaspete, dar și toate substanțele nutritive, necesare organismului.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.