You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Roșii uscate la soare - Antica Bottega Siciliana

Producator: ANTICA BOTTEGA SICILIANA

28,00 Lei

Pungă/150g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Roșiile uscate sunt un produs versatil cu origini foarte străvechi. Este ideal pentru aperitive, cu un strop de ulei sau umplutură, dar și pentru primele feluri.

Prelucrarea roșiilor uscate este o tehnică veche siciliană, roșiile sunt spălate, tăiate și lăsate să se usuce la soare timp de câteva săptămâni.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Valoarea energetica1079 kj/258 kcal
Grăsimi2.97
din care acizi grași saturați0.42 g
Carbohidrați55.76 g
din care zaharuri37.59 g
Proteine14.11 g
Fibre12.30 g
Sare6.20 g
Filtrează:Vegan

Producător ANTICA BOTTEGA SICILIANA

Vezi toate produsele de la acest producator

Antica Bottega Siciliana s-a născut din dragoste pentru Sicilia, din dorința de a valorifica pământurile de acolo și din pasiunea pentru mâncarea de bună calitate. 

Fiecare produs exprimă valori specifice acelei zone.

După un turneu în Vestul Sicliei în căutarea celor mai bune produse locale, s-au pus bazele brandului Antica Bottega Siciliana. Rezultatul a fost o serie de produse, riguros selectate, capabile să ofere o experiență unică. Scopul este de a oferi produse care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase palate.

Toate produsele sunt făcute manual (departe de procesul industrial) de firme locale care cultivă, produc și folosesc tehnici tradiționale moștenite de la gospodari străvechi.

Sustenabilitatea teritoriului, a mediului, a consumatorului, etapele de producție și distribuție, sunt întotdeauna efectuate cu respectarea mediului înconjurător și a criteriilor de impact redus.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Roșii uscate la soare - Antica Bottega Siciliana

Roșii uscate la soare - Antica Bottega Siciliana

Roșiile uscate sunt un produs versatil cu origini foarte străvechi. Este ideal pentru aperitive, cu un strop de ulei sau umplutură, dar și pentru primele feluri.

Prelucrarea roșiilor uscate este o tehnică veche siciliană, roșiile sunt spălate, tăiate și lăsate să se usuce la soare timp de câteva săptămâni.