You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător MĂR DE BRAN

Ferma naturală “Măr de Bran” promovează reîntoarcerea la simplitate, la tradiție și la savoarea produselor cu adevărat naturale. Situată în culoarul Rucăr-Bran, între munții Bucegi și Piatra Craiului, ferma produce suc natural, integral din mere.


Sucul de mere este produs la fermă imediat după ce merele au fost culese. Calitatea fructelor este foarte importantă pentru proprietățile nutritive ale sucului, pentru gust și culoare. De aceea fructele noastre, mere organice, culese direct din pom provin numai din livezile tradiționale și nu din cele de cultură intensivă, adeseori tratate chimic. Din acest motiv, cantitățile de suc pe care le producem sunt atent controlate. Merele sunt alese cu grijă și pricepere, spălate în apă de izvor, apoi sunt tocate și presate. Procesarea este minimă, singurul proces tehnologic fiind pasteurizarea, făcută în așa fel încât sucul de mere să-și păstreze proprietățile.


Îmbutelierea se face în sticle de 1l, etichetate, apoi ambalate în cutii și pregătite să ia drumul spre partenerii noștri de distribuție, ca în final să ajungă la dumneavoastră, prietenii sucului ”Măr de Bran”.

Lista produselor producatorului MĂR DE BRAN

Sortează