You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător ZIO CAFE & LOUNGE SRL

In anul 1979 familia Segafredo, renumita in acest segment, a lansat brandul Essse Caffe in Bologna. Nu accidental Essse are in componenta sa trei de S, ei vin de la Scienta, Sapienza, Specializzazione, ceea ce in limba romana inseamna Stiinta, Cunoastere si Specializare. Cele trei valori rezuma filosofia companiei, fondate pe experienta si angajamentul de a fii mereu inovativi, exprimate prin coerenta din amestecurile de cafea si o cautare constanta pentru cele mai bune proprietati organoleptice.
Misiunea comaniei a fost intotdeanua clara, aceea de a livra cele mai calitative produse.
Acesta este motivul pentru care chiar de la început, ne-am bazat pe sprijinul stiintific al Departamentului de Stiinte Agricole al Universitatii din Bologna, Cesena si Foggia, o colaborare care continua si in ziua de azi. In ultimii treizeci de ani am devenit lideri in industria cafelei, cu o baza de cunostinte care variaza de la boabele proaspete de cafea si cafeaua din ceasca dumneavoastra, de la prajire la ambalare, de la echipamente profesionale la espresso.
Astazi, ESSSE Caffè este un brand de succes, bine-cunoscut în Italia si din ce în ce mai intalnit în strainatate, recunoscut pentru garantie si pentru calitate.

Lista produselor producatorului ZIO CAFE & LOUNGE SRL

Nu sunt produse ale acestui producator.