You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător TRANSILVANIA LACTATE

"Transilvania Lactate este rezultatul îmbinării a două pasiuni, una pentru rafinamentul şi excelenţa gustului produselor din lapte de bivoliţă şi o alta pentru Transilvania, cu dealurile, oamenii şi istoria ei care o fac deosebită pe harta vieţii rurale a Europei secolului 21.


Entuziasmaţi de ideea populării cu bivoliţe a unei ferme situate în fascinantul triunghi istoric format de cetăţile săseşti fortificate din Rupea, Sighişoara şi Fagăraş, un grup de investitori din Regatul Unit al Marii Britanii, a decis să dezvolte un proiect curajos pentru conservarea tradiţiei locale de creştere a bivoliţelor. Împuţinată ca număr de condiţiile economice ale ultimelor decenii, această rasă de animale era regasită tot mai rar în micile gospodării din zonă, dar la nivel local exista experienţă în creşterea lor. Valorizând beneficiile nutritive deosebite ale laptelui de bivoliţă şi intuind un apetit latent al consumatorilor de produse premium din 100% lapte de bivoliţă, decizia de a realiza un portofoliu de produse cu o excelenţă a gustului a fost, şi ea, naturală.


Cunoscătorii rafinaţi ai produselor din lapte de bivoliţă ştiu că tehnicile moderne de producţie trebuiesc îmbinate ideal cu intuiţia şi experienţa creatorilor de gust pentru a obţine cele mai fine şi savuroase burratta, mozzarella, iaurturi, brânzeturi şi smântâni. Produsele Transilvania Lactate sunt rezultatele unor îndelungate încercări de a regăsi şi transfera în produsul finit 100% din calităţile laptelui de bivoliţă, însoţite de arome ale faneţurilor şi ale florilor de pe dealurile transilvănene.


Preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător se regăseşte în toate procedurile implementate şi activităţile desfăşurate la Transilvania Lactate, şi ne considerăm o companie responsabilă, implicată în conservarea şi protecţia mediului natural înconjurător.


Produsele Transilvania Lactate sunt rezultatul gustos al unui concept integrat ce include activităţi agricole, de creşterea animalelor, producţia şi procesarea laptelui, până la distribuţia produselor. Prin acest concept integrat valorificăm atent beneficiile nutritive, savorile subtile ale laptelui de bivoliţă şi păstrăm angajamentul către noi şi către clienţii noştri, acela de a asigura « Excelenţa gustului ».


Atât pentru creşterea animalelor cât şi pentru reţetele produselor actuale şi a celor plănuite pentru viitor am consultat şi suntem consiliaţi periodic de specialişti consacraţi în domeniu din Italia, Anglia, Grecia și România, asigurându-ne continuu că reţetele şi intenţiile noastre tradiţionale corespund cu cele mai ridicate şi moderne standarde internaţionale de calitate.


Avem speranţa că pasiunea noastră pentru calitate, bucuria gustului şi fineţea fiecărei texturi a produselor Transilvania Lactate vor fi motivele să ne alegeţi sau să ne menţineţi pe lista dumneavoastră de produse preferate."


 


 

Lista produselor producatorului TRANSILVANIA LACTATE

Sortează