Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Burrata este un tip de brânză italiană obținută din mozzarella, pe care o regăsim la exterior, iar în interior se află o pastă de mozzarella cu smântână. Gustul este bogat, untos și lăptos. Poate fi servită alături de salate, prosciutto crudo, roșii proaspete cu ulei de măsline sau paste. Fiind o brânză proaspătă, Burrata nu are nevoie de timp de maturare. Burrata este un tip de brânză...
150g
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
150g
Ouă de prepeliță, de la o fermă mică de prepelițe hrănite cu furaj făcut acolo pe loc, folosind doar cereale și ingrediente naturale. Ouă de prepeliță, de la o fermă mică...
24 Bucăți
Urdă simplă din lapte de vacă. Urdă simplă din lapte de vacă.
Vid/≅ 400g
Iaurt cremos făcut din lapte proaspăt pasteurizat și culturi lactice atent selecționate. Pentru că este transformat din lapte integral, sănătos și natural, este o sursă excelentă de sănătate. Sugestii de servire: – cu cereale, afine și banana la micul dejun ;– ca topping;– ca un adaos pentru supe;– pe biscuiți sau pe pâine;– în rețetele de sos pentru... Iaurt cremos făcut din lapte proaspăt...
200g
Telemea fină din lapte de bivoliţă - de la gospodarii Unirea. Produs artizanal. Din gospodărie, direct în farfurie. Telemea fină din lapte de bivoliţă -...
250g
Smântână de bivoliţă 35% grăsime - de la gospodarii Unirea. Produs artizanal. Din gospodărie, direct în farfurie. Smântână de bivoliţă 35% grăsime - de...
280g
Branză de bivoliță maturată în grota naturală de la Țaga. Mucegaiul unic în lume prezent în grotă alături de condițiile speciale de temperatură și umiditate au dus la obținerea acestui tip de brânză cum alta nu-i, imposibil de reprodus în altă parte. Producția acesteia coboară până acum 200 de ani fiind documentată în acte oficiale ale negustorilor epocii. Branză de bivoliță maturată în grota...
350g
Brânză maturată de capră 35% grăsime. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. O variație binevenită la platourile clasice de brânzeturi maturate, pariem că va deveni rapid "de-a casei". Brânză maturată de capră 35% grăsime....
200g
Iaurtul Transilvania Lactate în varianta de 10% grăsime este special creat pentru a replica reţetele tradiţionale locale şi pentru cei care doresc să cunoască sau să retrăiască experienţa primordială în degustarea iaurtului integral de bivoliţă. Produs natural, fără ingrediente artificialeConținut scăzut de colesterolBogat în proteine și calciuAjută... Iaurtul Transilvania Lactate în...
150g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmată de afumare. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 300g
Produs maturat 24 luni. Acest Parmigiano Reggiano se naște în inima zonei Mantua, o zonă renumită pentru tradiția de producere a brânzeturilor. Și produs exclusiv cu lapte de la vaci frizone, numite local „Bianche e Nere”, crescute cu grijă în provincia Mantua. Specificul zonei Mantua, cu condițiile sale deosebite de mediu, contribuie la definirea... Produs maturat 24 luni. Acest...
150g
Produs natural realizat din fructe întregi, fără conservanți și potențiatori de arome, obținut din lapte integral, exact așa cum este muls de la văcuțe fericite. Produs natural realizat din fructe...
340g
Brânză grecească din lapte de capră și de oaie, cu textură moale, cremoasă și aromă bogată, completată de un gust caracteristic de mentă. Este recomandată a fi coaptă pe grătar deoarece nu se topește și dobândește o textură și aromă deosebite. Se poate savura simplă, ca aperitiv excelent pentru vin, fie în salate, gustări sau orice altceva vă puteți... Brânză grecească din lapte de capră...
200g
Produs ecologic/bio, pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio, pasteurizat la...
160g
Produs ecologic/bio/organic din lapte exclusiv din fermele proprii din Nordul Transilvaniei. Produs pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio/organic din lapte...
160g
Parmigiano Reggiano Collezione: o capodoperă a măiestriei italiene a produselor lactate, un simbol al excelenței și tradiției. Această brânză tare fină DOP este produsă exclusiv cu lapte de vacă crud, parțial degresat, provenit din zonele autentificate Reggio Emilia, Modena, Parma, Bologna. Parmigiano Reggiano Collezione este rezultatul unui proces... Parmigiano Reggiano Collezione: o...
150g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Brânză Feta Mytilene PDO 400gr, sărarea mării și condițiile climatice speciale ale insulei fac un gust ușor deosebit și o aromă bogată. Brânza feta Mytilene PDO este una dintre cele mai vechi brânzeturi grecești care au fost produse în insula Lesbos din cele mai vechi timpuri, de aceea are statutul de PDO (denumire de origine protejată) Brânză Feta... Brânză Feta Mytilene PDO 400gr,...
400g
Brânză proaspătă din lapte de bivoliță, umplută cu cremă de lapte de vacă. Cu forma sa clasică, asemănătoare unui sac mic, conține o inimă de mozzarella trasă manual în fire subțiri (stracciatella) amestecată cu un sos cremos. Este recunoscută ca fiind o burrata extrem de fină și delicată, datorită smântânii, oferind, în același timp, gustul autentic... Brânză proaspătă din lapte de...
200g
Brânza Mozzarella de bivoliţă este făcută în mod autentic italian, cu lapte de bivoliță pasteurizat şi cheag. Perfectă pentru orice ocazie, de la salate ușoare la paste fierbinți la cuptor.Pentru a savura cât mai bine parfumul, scufundați produsul împreună cu lichidul de conservare în apă caldă (∼ +36°C) timp de aproximativ 10 minute înainte de... Brânza Mozzarella de bivoliţă este...
200g
Burratina este o brânză proaspătă tipică din Puglia, cu o aromă delicată și o consistență moale și cremoasă. Burratina este o brânză proaspătă...
100g
Spre deosebire de ricotta din lapte de vacă, ricotta din zer de bivoliță are nuanțe alb-perlat, ca porțelanul fin de înaltă calitate, cu o aromă inconfundabilă și o textură moale, granuloasă, dar nu nisipoasă. Spre deosebire de ricotta din lapte...
150g
General rating