Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Cașcaval făcut cu grijă, după metoda tradițională, din lapte de la vaci hrănite natural. Grăsime minim 42%. Cașcaval făcut cu grijă, după metoda...
500g
Produs ecologic/bio, pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio, pasteurizat la...
160g
Cu gust lăptos şi delicat, Caşcavalul gingaş felii este cremos şi se simte gustul bogat de lapte.Bun pentru sandvisuri, pentru pizza făcută acasă, pentru lipii umplute si alte bunatăți.Produsul are o maturare scurtă de 3-4 săptămâni pentru a obține cel mai bun gust. Cu gust lăptos şi delicat, Caşcavalul...
Felii/100g
Produs ecologic/bio/organic din lapte exclusiv din fermele proprii din Nordul Transilvaniei. Produs pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio/organic din lapte...
160g
Crema de brânză de vacă cu roșii uscate, usturoi și busuioc de la artizanii laptelui Artesana înseamnă simplitate, gust, dragoste. Aromele și gustul inconfundabil de bogat al laptelui neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, păstrat integral și 100% românesc a fost infuzat cu roșii uscate la soare, usturoi și busuioc - de cea mai bună calitate.... Crema de brânză de vacă cu roșii...
200g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Cașcaval din lapte de vacă, produs 100% natural. Natural, sănătos, bogat în proteine și calciu, are rol important în formarea oaselor și smalțului dinților. Cașcaval din lapte de vacă, produs...
≅ 350g
Produs natural obținut din ZER din lapte de vacă proaspăt muls, neomogenizat, integral, fără a scoate grăsimea din el. Produs natural obținut din ZER din...
≅ 500g
Produs natural obținut din lapte de vacă și de capră proaspăt muls, neomogenizat, integral, fără a scoate grăsimea din el. Produs natural obținut din lapte de...
≅ 500g
Brânză fermentată maturată din lapte de oaie. Brânză fermentată maturată din lapte...
300g
Brânză fermentată maturată din lapte de vacă cu piper negru. Brânză fermentată maturată din lapte...
200g
Brânză fermentată din lapte de vacă cu ardei roșu dulce Brânză fermentată din lapte de vacă...
200g
Produs premium din lapte de capră românesc. Maturat 6 luni. Obținut din lapte crud de capră prin opărirea cașului. Grăsime raportată la substanța uscată: min.: 42% Produs premium din lapte de capră...
250g
Produs premium din lapte românesc, de oaie și vacă. Maturat 6 luni. Obținut din lapte crud de oaie și vacă prin opărirea cașului. Grăsime raportată la substanța uscată: min.: 45% Produs premium din lapte românesc, de...
250g
Telemeaua de Sibiu este o brânză semi-tare, cu indicație geografică protejată, produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat, prin coagulare enzimatică cu cheag. Perioada de maturare este de minim 21 de zile. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite... Telemeaua de Sibiu este o brânză...
≅ 600g
O brânză specială prin culoare și multitudinea de găuri interioare, produsul poate fi folosit la micul dejun, în gustări și deserturi. Emmental este potrivită pentru fondue de brânză, în sandwich-uri, la un platou cu brânzeturi și fructe pentru desert. O brânză specială prin culoare și...
150g
Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte de vacă pasteurizat si standardizat. Produs fabricat prin opărirea cașului...
Face parte din categoria brânzeturilor cu pastă opărită. Gustul și textura brânzei Cheddar pot varia foarte mult în funcție de perioada de fermentare. Face parte din categoria...
200g
Pecorino este o brânză dură maturată din lapte de oaie. O brânză grasă, cu gust intens și aromat. DOP = denumire de origine controlată. Pecorino Romano nu este făcută doar din lapte de oaie, ci din laptele de oaie care a pășunat în pășuni cu combinații specifice de iarbă care conferă laptelui anumite gusturi specifice. Poate fi servită ca aperitiv,... Pecorino este o brânză dură maturată...
250g
Brânză maturată de capră 35% grăsime. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. O variație binevenită la platourile clasice de brânzeturi maturate, pariem că va deveni rapid "de-a casei". Brânză maturată de capră 35% grăsime....
200g
Brânză de burduf de 45% grăsime. Produs românesc din lapte provenit de la vaci și oi care pasc libere pe pajiștile întinse cu iarbă. Brânză de burduf de 45% grăsime....
≅ 400g
Brânza de burduf de Sibiu este produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite în principal pe păşune. Brânza de burduf de Sibiu este...
≅ 550g
Brânză maturată din lapte de vacă cu trufe negre. Produs românesc 100% natural. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. Combinația trufe negre-brânză este, credem noi, una dintre cele mai reușite din toată istoria gustului. Adăugăm acestei rețete de succes dedicarea Artesana și vă oferim un produs care va deveni preferatul vostru de la prima... Brânză maturată din lapte de vacă cu...
200g
General rating