Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Telemea fină din lapte de bivoliţă - de la gospodarii Unirea. Produs artizanal. Din gospodărie, direct în farfurie. Telemea fină din lapte de bivoliţă -...
250g
Smântână de bivoliţă 35% grăsime - de la gospodarii Unirea. Produs artizanal. Din gospodărie, direct în farfurie. Smântână de bivoliţă 35% grăsime - de...
280g
Branză de bivoliță maturată în grota naturală de la Țaga. Mucegaiul unic în lume prezent în grotă alături de condițiile speciale de temperatură și umiditate au dus la obținerea acestui tip de brânză cum alta nu-i, imposibil de reprodus în altă parte. Producția acesteia coboară până acum 200 de ani fiind documentată în acte oficiale ale negustorilor epocii. Branză de bivoliță maturată în grota...
350g
Brănză de vacă - perfectă cu smantână, la plăcinte sau mâncată ca atare. Produs fabricat prin procesul de închegare a laptelui de vacă în stare crudă. Brănză de vacă - perfectă cu...
≅ 500g
Brânză maturată din lapte de vacă cu trufe negre. Produs românesc 100% natural. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. Combinația trufe negre-brânză este, credem noi, una dintre cele mai reușite din toată istoria gustului. Adăugăm acestei rețete de succes dedicarea Artesana și vă oferim un produs care va deveni preferatul vostru de la prima... Brânză maturată din lapte de vacă cu...
200g
Cottage din brânză de vacă cu smântână. Produs din lapte de vacă pasteurizat. Grăsime/S.U. min 40%. Cottage din brânză de vacă cu...
175g
Iaurt 10% grăsime. Iaurt 10% grăsime.
150g
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat, de vacă, la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. R[coritor, sănătos, cu minerale, vitamine, proteine şi grăsimi necesare. Realizat artizanal din lapte...
250ml
Produs maturat 24 luni. Acest Parmigiano Reggiano se naște în inima zonei Mantua, o zonă renumită pentru tradiția de producere a brânzeturilor. Și produs exclusiv cu lapte de la vaci frizone, numite local „Bianche e Nere”, crescute cu grijă în provincia Mantua. Specificul zonei Mantua, cu condițiile sale deosebite de mediu, contribuie la definirea... Produs maturat 24 luni. Acest...
150g
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat, de vacă, la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. Răcoritor, sănătos, cu minerale, vitamine, proteine şi grăsimi necesare. Realizat artizanal din lapte...
360g
Cașcaval de 10 - o rețetă de cașcaval la care se folosesc 10 L lapte pt 1 kg cașcaval. Este gustos, cremos și se simte gustul bogat de lapte. Bun pentru sandvisuri, pentru pizza făcută acasă, pentru lipii umplute si alte bunatăți.Produsul are o maturare scurtă de 3-4 săptămâni pentru a obține cel mai bun gust. Cașcaval de 10 - o rețetă de cașcaval...
120g
Parmigiano Reggiano Collezione: o capodoperă a măiestriei italiene a produselor lactate, un simbol al excelenței și tradiției. Această brânză tare fină DOP este produsă exclusiv cu lapte de vacă crud, parțial degresat, provenit din zonele autentificate Reggio Emilia, Modena, Parma, Bologna. Parmigiano Reggiano Collezione este rezultatul unui proces... Parmigiano Reggiano Collezione: o...
150g
Brânză Feta Mytilene PDO 400gr, sărarea mării și condițiile climatice speciale ale insulei fac un gust ușor deosebit și o aromă bogată. Brânza feta Mytilene PDO este una dintre cele mai vechi brânzeturi grecești care au fost produse în insula Lesbos din cele mai vechi timpuri, de aceea are statutul de PDO (denumire de origine protejată) Brânză Feta... Brânză Feta Mytilene PDO 400gr,...
400g
Brânza artizanală produsă la Ferma de la Munte din lapte de vacă este bogată în grăsimi și are o textură onctuoasă, o savoare aparte, alături de nuci, struguri sau un vin alb cu arome florale sau fructate. În procesul de maturare, pasta de brânză la început albă-porţelanoasă, sfărâmicioasă şi cu gust insipid, devine albă-gălbuie, elastică, onctuoasă, cu... Brânza artizanală produsă la Ferma de...
≅ 350g
Spre deosebire de telemeaua proaspătă, telemeaua maturată de la Ferma de la Munte este mai sărată şi mai dură în consistenţă. Spre deosebire de telemeaua...
≅ 250g
Produs ecologic pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic pasteurizat la...
Brânză maturată din lapte de vacă crud, cu curcuma. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Sărbătorește în stil italian cu o porție de paste delicioase presărate cu o porție dublă de Parmigiano Reggiano de la Zanetti. Sărbătorește în stil italian cu o...
200g
Lapte de consum FĂRĂ LACTOZĂ 3,5% grăsime. Lapte de consum FĂRĂ LACTOZĂ 3,5%...
1L
Brânză maturată cu leurdă din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu leurdă din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu cărbune din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu cărbune din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Din lapte 100% românesc, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă. Din lapte integral cu procent variabil de grăsime, ideal pentru diversificarea alimentaţiei la copii. Fără lapte praf şi proteine adăugate. Benefic pentru sănătate prin prezenţa de bacterii pro-biotice Bifidobacterium Bifidum şi Lactobacillus Acidofilus. Din lapte 100% românesc,...
300g
Urdă dulce de oaie din lapte crud, nepasteurizat, ce provine de la animale crescute în arealul geografic al teritoriului administrativ al judeţului Sibiu. Urdă dulce de oaie din lapte crud,...
≅ 550g
General rating