Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Brutăria Brot Manufactur este o afacere de familie, începută din dor și dragoste de pâine germană. Aduce la București experiența și expertiza unei brutării tradiționale din Frankonia și tradiția de prelucrare a făinii integrale de grâu și de secară, producând pâine de calitate excepțională, chifle și brezeln.
Pâinea se face cu drojdie și maia, având drept unitate de măsură doar gustul produselor care ies la final din cuptor. Se folosește făină de grâu, de secară sau de grâu sălbatic (spelta), toate provenite din agricultură sănătoasă, alături de sare de mare, semințe și condimente. Fără aditivi, esențe sau amelioratori de gust, doar produse ecologice și un maestru brutar care supraveghează.
Brot Manufactur urmează cele mai înalte standarde biologice și folosește exclusiv produse naturale, renunțând complet la ingredientele artificiale și la procesele automatizate de dospire și coacere. Rezultatul este o pâine sănătoasă și consistentă, cu aroma, gustul, textura și durabilitatea pâinii de altădată.
Brot Manufactur oferă clienților săi posibilitatea să savureze la București pâinea germană în diferite ipostaze culinare, alături de o selecție de câteva delicatese specifice bunei tradiții a bucătăriei germane, care face ca pâinea să fie alimentul central al micului dejun, al gustărilor și al mesei de seară.
Pâine de casă cu maia din făină de grâu spelta și făină de secară, cu semințe de in și floarea soarelui Textura este moale, cu o crustă crocantă. Are o ușoară aromă de nucă specifică pentru grâul spelta, care face mirosul acestei pâini foarte personal, unic și cam delicios. Este închisă, roșcată-maronie, iar semințele îi ies prin crustă și își fac loc în... Pâine de casă cu maia din făină de...
750g
Pâine tradițională de secară cu maia. În Frankonia/ Bavaria se coace încet, între cărămizi încinse, ca să îi iasă crusta groasă și grunjoasă și să poată fi păstrată până la șase zile fără să-și piardă aroma și fără să se usuce. Tradițional, aluatul se face din minimum trei părți secară și o parte grâu. Este una dintre cele mai cunoscute și iubite pâini... Pâine tradițională de secară cu maia....
≅ 1.5 kg
Pâine de casă cu maia din făină de grâu, făină de secară, cu ceapă prăjită. O pâine de casă arămie, cu ceapă aurie. Dintr-un mix de făinuri de grâu și secară, la care se adaugă ceapă prăjită, este o pâine iubită în Germania și Austria.Este bună de servit 3-4 zile. Pâine de casă cu maia din făină de...
≅ 750g
Pâine pentru fiecare zi, cu maia, din făină de grâu și făină de grâu spelta. După cum sugerează și numele, Landbrot ("pâine țărănească" sau "pâine de casă" în germană), este o pâine tradițională nemțească, una neutră, de zi cu zi, ce se poate servi cu mâncăruri sărate sau dulci, căci nu are un gust pregnant care să modifice gustul mâncării.Este bună de... Pâine pentru fiecare zi, cu maia, din...
≅ 900g
Bagheta cu coaja crocantă, perfectă pentu sandwich-uri delicioase. Bagheta cu coaja crocantă, perfectă...
350g
Pâine pentru prăjit, potrivită pentru micul dejun de fiecare zi sau de weekend. Weissbrot este unul dintre primele cuvinte învățate de copiii din familiile mixte, româno-germane. Pentru că Weissbrot nu se compară cu nimic în lume pentru ei: este cea mai bună pâine din univers. Weissbrot de la Brot Manufactur este o pâine crocantă și aurie, iar copiii și... Pâine pentru prăjit, potrivită pentru...
500g