You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător Giovanni CinquepalmiDE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...Povestea noastra ii apartine lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia regiune din sudul Italiei.


Fiecare pagina din povestea sa este incarcata cu gusturi, culori, arome si texturi. Giovanni este un conservator al experientelor si traditiilor din tara sa si mereu a avut drept scop sa-i surprinda si sa-i incante cu emotii neasteptate pe toti cei care apreciaza pasiunea pentru originile sale.


Aventura sa in lumea productiei de paste incepe cu ani in urma, cand isi propune sa aduca gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas  cu pas increderea a foarte multi specialisti de mare clasa in ale gatitului.


La acest drum Giovanni pleaca cu un avantaj, si asta pentru simplul fapt ca pana atunci a creat gusturi, arome si texturi puse in farfurii  si oferite clientilor sai din restaurantul sau din Italia si apoi pentru clientii care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef in Romania.
Lista produselor producatorului Giovanni Cinquepalmi

Sortează