Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Produs ecologic/bio/organic din lapte exclusiv din fermele proprii din Nordul Transilvaniei. Produs pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio/organic din lapte...
160g
Caş de oaie din lapte crud, nepasteurizat, ce provine de la animale crescute în arealul geografic al teritoriului administrativ al judeţului Sibiu. Caş de oaie din lapte crud,...
≅ 550g
Cu gust lăptos şi delicat, Caşcavalul gingaş felii este cremos şi se simte gustul bogat de lapte.Bun pentru sandvisuri, pentru pizza făcută acasă, pentru lipii umplute si alte bunatăți.Produsul are o maturare scurtă de 3-4 săptămâni pentru a obține cel mai bun gust. Cu gust lăptos şi delicat, Caşcavalul...
Felii/100g
Caş simplu din lapte de vacă, din ingrediente proaspete şi naturale. Produs pasteurizat, din Bucovina. Caş simplu din lapte de vacă, din...
≅ 400g
Telemea din lapte de capră, bună și cinstită, din ingrediente naturale. Produs pasteurizat, din Bucovina. Telemea din lapte de capră, bună și...
≅ 350g
Urdă simplă din lapte de vacă. Urdă simplă din lapte de vacă.
Vid/≅ 400g
Brânză proaspătă din lapte de bivoliță, umplută cu cremă de lapte de vacă. Cu forma sa clasică, asemănătoare unui sac mic, conține o inimă de mozzarella trasă manual în fire subțiri (stracciatella) amestecată cu un sos cremos. Este recunoscută ca fiind o burrata extrem de fină și delicată, datorită smântânii, oferind, în același timp, gustul autentic... Brânză proaspătă din lapte de...
200g
Brânza Mozzarella de bivoliţă este făcută în mod autentic italian, cu lapte de bivoliță pasteurizat şi cheag. Perfectă pentru orice ocazie, de la salate ușoare la paste fierbinți la cuptor.Pentru a savura cât mai bine parfumul, scufundați produsul împreună cu lichidul de conservare în apă caldă (∼ +36°C) timp de aproximativ 10 minute înainte de... Brânza Mozzarella de bivoliţă este...
200g
Burratina este o brânză proaspătă tipică din Puglia, cu o aromă delicată și o consistență moale și cremoasă. Burratina este o brânză proaspătă...
100g
Spre deosebire de ricotta din lapte de vacă, ricotta din zer de bivoliță are nuanțe alb-perlat, ca porțelanul fin de înaltă calitate, cu o aromă inconfundabilă și o textură moale, granuloasă, dar nu nisipoasă. Spre deosebire de ricotta din lapte...
150g
Tot mai mult apreciată şi de europeni, brânza Halloumi este o brânză cu origini cipriote. Realizată special pentru a fi pusă pe grătar sau prăjită datorită temperaturii înalte la care aceasta se topeşte, Brânza Halloumi de la Ferma de la Munte completează perfect mesele dumneavoastră fie că alegeţi sa o consumaţi ca atare sau adăugată în salate. Tot mai mult apreciată şi de...
≅ 200g
Deosebit de apreciat de consumatori, caşcavalul de la Ferma de la Munte este un tip de brânză fină, cu un gust și miros placut, preparat din caş de vacă. Deosebit de apreciat de consumatori,...
Vid/≅ 350g
Cu un gust uşor dulce, fin, ce poartă amprenta laptelui, mozzarella de la Ferma de la Munte preparată din lapte de vacă are o consistenţă moale și o savoare aparte. Cu un gust uşor dulce, fin, ce poartă...
≅ 350g
Cu un conţinut de 50% lapte de vacă şi 50% lapte de bivoliţă, această telemea are un gust deosebit şi echilibrat. Cu un conţinut de 50% lapte de vacă...
≅ 450g
Urdă de vacă. Conţinut bogat de proteine şi scăzut în grăsimi. Textură moale şi gust inconfundabil. Urdă de vacă. Conţinut bogat de...
≅ 250g
PRODUS MONTAN Telemea maturată în saramură în mod tradiţional din lapte certificat ecologic din Munţii Apuseni. Felii în saramură din Ţara Moţilor. Caracteristici organoleptice:Aspect: Masă compactă Culoare: Albă până la alb-gălbuie Gust: Acrișor, ușor sărat Consistență: Fermă Miros: Fără mirosuri străineProprietăți fizico-chimice:... PRODUS MONTAN Telemea maturată în...
450g
Gustarea conţine 120gr brânză de burduf 45% SU + 80 grame smântână 30%. Brânza de burduf este o brânză păstoasă și consistentă, perfectă pentru acest amestec cu smântâna grasă şi savuroasă. A se consuma ca atare. Gustarea conţine 120gr brânză de...
200g
Burrata este un tip de brânză italiană obținută din mozzarella, pe care o regăsim la exterior, iar în interior se află o pastă de mozzarella cu smântână. Gustul este bogat, untos și lăptos. Poate fi servită alături de salate, prosciutto crudo, roșii proaspete cu ulei de măsline sau paste. Fiind o brânză proaspătă, Burrata nu are nevoie de timp de maturare. Burrata este un tip de brânză...
150g
Telemea fină din lapte de bivoliţă - de la gospodarii Unirea. Produs artizanal. Din gospodărie, direct în farfurie. Telemea fină din lapte de bivoliţă -...
250g
Cottage din brânză de vacă cu smântână. Produs din lapte de vacă pasteurizat. Grăsime/S.U. min 40%. Cottage din brânză de vacă cu...
175g
Produs obținut prin opărire. Grăsime S.U. min. 35%. Produs obținut prin opărire. Grăsime...
145g
Produs românesc din lapte 100% integral, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă. Perfect pentru o conduită alimentară echilibrată pentru toată familia. Produs românesc din lapte 100%...
200g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Reprezentând una dintre specialităţile culinare româneşti, brânza frământată de la Ferma de la Munte este un produs 100% natural cu o consistenţă moale-untoasă, iar gustul şi mirosul sunt specifice caşului, slab sărat.Asigură un aport important de grăsimi, proteine şi calciu. Reprezentând una dintre...
≅ 350g