Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Fabrica de oțet Slatina a fost înființată în anul 1970. Producția de oțet se realizează prin metoda de fermentare naturala Frings în acetatoare din lemn. Această fermentare lentă (un ciclu de fermentare durează între 12-14 zile) permite materiei prime să stea în contact cu lemnul acetatorului și astfel să-și extragă din el atât culoarea, cât și aroma, lucru ce ne oferă avantajul de a nu interveni asupra produsului în niciun fel fizico-chimic.
Cerbul Acru este gama premium a portofoliului Fabricii de Oțet Slatina ce se adresează sectoarelor gourmet și HoReCa. Obținut din dubla fermentare (alcoolică și acetică) a sucurilor de fructe, care mai apoi sunt “înnobilate” cu un “touch” de oțet din vin. Concentrația acetică de 5% este perfectă pentru a nu acoperi aroma fructelor din care este obținut, precum și pentru a oferi termenul de valabilitate nelimitat. De asemenea, gama Cerbul Acru este filrat “brut” astfel încât buchetul, aroma și componentele fructelor să rămână cât mai intacte.
Nu sunt produse ale acestui producator.