Bibiana Stanciulov, de profesie sociolog, fost reporter si realizator la Radio Romania, a intuit potențialul acestui sector, astfel că, în primii doi ani de la relansare, a reuțit să crească producția de magiun de la 20 de tone la 180 de tone. Cererea pe piața europeană a crescut mereu, astfel ca întreaga producție din primii opt ani a fost exportată en gros. În anul 2008, compania a decis să vândă altfel acest produs, astfel că a renunțat la vânzarea en gros și a trecut la vânzarea magiunului de prune ambalat în borcane din sticlă, sub brandul propriu, direct către consumatori, pe piața românească, dar și internațională. Această schimbare a însemnat o rapidă recunoaștere a calităților premium ale magiunului de Topoloveni, la nivel internațional, exprimată prin numeroase premii prestigioase și prin înregistrarea sa ca produs european cu indicație geografică protejată.
De asemenea, compania s-a repoziționat și din punctul de vedere al comunicării și marketingului. S-a pus accentul pe tradiția gastronomică românească și pe produsele sănătoase. Reprezentanții companiei consideră că alimentele sunt "medicamente", iar scopul lor este de a îmbunătăți calitatea vieții. De aceea, toate produsele Sonimpex sunt 100% naturale, nu conțin zahăr, nici alți îndulcitori, nici conservanți și nici aditivi alimentari. Magiunul de prune conține doar zaharuri naturale, precum glucoză, fructoză și xylitol, iar celelalte dulcețuri din fructe sunt îndulcite cu suc natural și concentrat de mere. Datorită acestui lucru, produsele din Topoloveni pot fi consumate de către oricine, chiar și de către bebeluși (de la vârsta de 6 luni, când începe diversificarea), de către diabetici sau de către cei care au interdicție la sare. Sonimpex este, de altfel, singurul producător din România care are această ofertă și care inovează mereu în acest domeniu.
Metoda de producție a tuturor celor 18 produse este cea tradițională. Magiunul de prune se face exact ca în urmă cu 100 de ani. Pentru a păstra toate calitățile nutriționale ale fructelor și legumelor proaspete, acestea sunt preparate la bain-marie, în cazane cu pereți dubli prin interiorul cărora circulă aburul (căldura indirectă).
Anul trecut, compania a obținut, în urma studiilor și testelor clinice, atestarea faptului că magiunul de prune Topoloveni poate fi consumat de persoanele cu diabet, desigur, sub îndrumarea medicului.