Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
În județul Hunedoara, lașca face parte din meniul tradițional al evenimentelor de familie: nunți, botezuri, etc. sub formă de „supă de lașcă”, de asemenea fiind nelipsită de la masă în zilele de sărbătoare și duminica. Pregătită în casele hunedorene de către gospodine, în special la sate, din făină și ouă provenite din gospodăria proprie, după o rețetă transmisă din generație în generație, în anul 1899 lașca și-a găsit locul în cartea de bucate intitulată „Poftă Bună! Carte de bucate”, autor Zotti Hodos, rămasă în familia Rotaru de la „buna Romana”.
Tăieței cu ouă de țară, fără pic de apă. Taieţeii "Lască de la buna Romaniţa" sunt singurul produs tradițional atestat de pe Valea Mureșului, județul Hunedoara. Produsele tradiționale atestate sunt singurele produse cărora legislația le interzice utilizarea conservanților, coloranților sau a altor aditivi alimentari. Tăieței cu ouă de țară, fără pic de...
200g
Tăieței făcuți manual, doar cu făină, ouă de țară și un pic de sare. Taieţeii "Lască de la buna Romaniţa" sunt singurul produs tradițional atestat de pe Valea Mureșului din județul Hunedoara. Produsele tradiționale atestate sunt singurele produse cărora legislația le interzice utilizarea conservanților, coloranților sau a altor aditivi alimentari. Tăieței făcuți manual, doar cu făină,...
200g