Despre Chef Nico Lontras scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți in restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii in competiții internaționale in Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele in care a lucrat au fost in sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult in cunoasterea acestui tip select de bucatarie. Din acest motiv, Chef Nico Lontras s-a si decis sa se dedice „reinterpretari” bucatariei romanesti si actualmente este cunoscut pentru aceasta directie pe care o propune si o practica.
Chef Johnny Susala este un bucătar cu peste 20 de ani de experienta in bucatarie, timp in care a stat alaturi de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, in restaurantele carora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes in București ca OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.
O ciorbă țărănească simplă, dar delicioasă și hrănitoare. O ciorbă țărănească simplă, dar...
400g
Ambalat în atmosferă controlată. Platoul contine: hummus, tabouleh.Produs Vegan Ambalat în atmosferă controlată....
Caserola/ aprox 410g
Ambalat în atmosferă controlată. Garnitura perfectă pentru orice fel de carne sau pește. Minunați și reci și calzi și…pur si simplu! Ambalat în atmosferă controlată....
500g
Ambalat în atmosferă controlată. Ambalat în atmosferă controlată.
500g
Plăcintă cu brânză dulce grasă, înnobilată cu zahăr Bourbon și coajă de lamâie confiată, marca 2Chefs. Plăcintă cu brânză dulce grasă,...
600g
O clasică ardelenească, favorita lui Nico Lontraș, numai bună să îți dea energie. Făcută așa cum o vrea un ardelean adevărat, cu oțet și multă smântână grasă, este înviorată de gustul tarhonului. O clasică ardelenească, favorita lui...
400ml
O supă vegană care poate fi savurată atât rece, cât și caldă. Aduce cu fiecare lingură aportul maxim de vitamine necesare organismului, nefiind tratată termic excesiv. O supă vegană care poate fi savurată...
400ml
Sarmale proaspete, marca 2Chefs, ideale de savurat fierbinți, alături de o smântână bună și un ardei iute. Adaugă pita, chifla. Sarmale proaspete, marca 2Chefs,...
4 buc
Tradiționala mâncare țărănească te duce cu gândul la bunici, la seri răcoroase de toamnă, la copilărie. Cu ceapă prăjită aromată, e o gustare perfectă! Tradiționala mâncare țărănească te...
250g
Stim ca e greu sa gasesti un Humus bun in Bucuresti. De aceea, Chefii nostri Nico Lontras si Johnny Susala au creat cel mai bun hummus pe care l-ai mancat pana acum. Stim ca e greu sa gasesti un Humus...
200g
Sarmale proaspete, marca Chef Nico Lontras si Johnny Susala, perfecte si ideale de savurat fierbinti, in familie, alaturi de o smantana buna! Sarmale proaspete, marca Chef Nico...
10 bucăți/750g
Sarmale proaspete de post, marca Chef Nico Lontras si Johnny Susala, ideale de savurat fierbinti, in familie! Sarmale proaspete de post, marca Chef...
10 bucati / 750 g
Salata de vinete, proaspata, marca Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala. O reteta simpla si plina de gust! Salata de vinete, proaspata, marca...
200g
General rating