Despre Chef Nico Lontras scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți in restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii in competiții internaționale in Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele in care a lucrat au fost in sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult in cunoasterea acestui tip select de bucatarie. Din acest motiv, Chef Nico Lontras s-a si decis sa se dedice „reinterpretari” bucatariei romanesti si actualmente este cunoscut pentru aceasta directie pe care o propune si o practica.
Chef Johnny Susala este un bucătar cu peste 20 de ani de experienta in bucatarie, timp in care a stat alaturi de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, in restaurantele carora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes in București ca OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.
Ciorbă de perișoare din carne tocată de porc. O rețeta tradițională, cu multe legume și perișoare din carne de porc. Se păstreaza bine la frigider cateva zile și poate fi încălzită cu ușurință, devenind tot mai gustoasă pe zi ce trece. Ciorbă de perișoare din carne tocată...
400g
Sarmale proaspete de post, marca Chef Nico Lontras si Johnny Susala, ideale de savurat fierbinti, in familie! Sarmale proaspete de post, marca Chef...
10 bucati / 750 g
Tradiționala mâncare țărănească te duce cu gândul la bunici, la seri răcoroase de toamnă, la copilărie. Cu ceapă prăjită aromată, e o gustare perfectă! Tradiționala mâncare țărănească te...
250g
Salata de vinete, proaspata, marca Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala. O reteta simpla si plina de gust! Salata de vinete, proaspata, marca...
200g
Stim ca e greu sa gasesti un Humus bun in Bucuresti. De aceea, Chefii nostri Nico Lontras si Johnny Susala au creat cel mai bun hummus pe care l-ai mancat pana acum. Stim ca e greu sa gasesti un Humus...
200g
Te invitam sa incerci Salata a la russe cu piept de pui gatit la abur. Aceasta este preparata intr-un mod traditional si in totalitate natural cu produse proaspete atent selectionate. Te invitam sa incerci Salata a la...
350g
Plăcintă cu mere proaspătă, aromată cu scorțișoară, marca 2Chefs. O reteta simplă și plină de gust! Plăcintă cu mere proaspătă, aromată...
600 gr
Sarmale proaspete, marca Chef Nico Lontras si Johnny Susala, perfecte si ideale de savurat fierbinti, in familie, alaturi de o smantana buna! Sarmale proaspete, marca Chef Nico...
10 bucăți/750g
realfoods.ro și 2chefs îți propun în această perioadă să încerci la un preț promoțional un produs pe care noi îl considerăm foarte bun. * vezi oferta completă 2Chefs apasănd pe buton, vezi toate produsele de la acest producator. * Ai 10% reducere la minim 3 produse cumpărate 2Chefs. realfoods.ro și 2chefs îți propun în...
10bucăți/650g
O clasică ardelenească, favorita lui Nico Lontraș, numai bună să îți dea energie. Făcută așa cum o vrea un ardelean adevărat, cu oțet și multă smântână grasă, este înviorată de gustul tarhonului. O clasică ardelenească, favorita lui...
400ml
O supă vegană care poate fi savurată atât rece, cât și caldă. Aduce cu fiecare lingură aportul maxim de vitamine necesare organismului, nefiind tratată termic excesiv. O supă vegană care poate fi savurată...
400ml
Ceafa de porc gătită lent, cu sos BBQ, merge de minune cu cartofii noi aromați cu cimbru și usturoi. Ceafa de porc gătită lent, cu sos...
400g
Sarmale proaspete, marca 2Chefs, ideale de savurat fierbinți, alături de o smântână bună și un ardei iute. Adaugă pita, chifla. Sarmale proaspete, marca 2Chefs,...
4 buc
Plăcintă cu brânză dulce grasă, înnobilată cu zahăr Bourbon și coajă de lamâie confiată, marca 2Chefs. Plăcintă cu brânză dulce grasă,...
600g
Castraveti murati in saramura dupa o reteta simpla si fara conservanti. Un produs realizat de mama unuia dintre cei doi chefi, bucatareasa si ea, la randul ei, dupa o reteta mostenita de celalalt chef de la bunicul sau, cu tot ce ii trebuie pentru a te bucura de un castravete murat ca la mama lui :) Castraveti murati in saramura dupa o...
850g
Ciorba de vacuta cu carne Black Angus. O reteta traditionala, facuta cu suflet de Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala, cu multe legume si bucatele fragede de pulpa de vita Black Angus. Se pastreaza bine la frigider cateva zile si poate fi reincalzita de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasa pe zi ce trece. Ciorba de vacuta cu carne Black...
400g
General rating