You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător BIOFARMLAND MANUFACTURA

Biofarmland este o afacere de familie de ingineri agronomi care s-au mutat din Elveția în România.


Christian Häni si familia sa au venit în România în urmă cu 10 ani, părăsind Elveția pentru visul de a face agricultură ecologică. Împreună cu soția, sora si cumnatul său au pus bazele unei afaceri  în satul Firiteaz, județul Arad, afacere care a devenit sursă de inspirație pentru toți cei care vor să înființeze o fermă ecologica. 


Biofarmland Manufactura produce alimente biologice cu valoare integrală, după principiul CALITATE înainte de cantitate. Scopul este recolta maximă din punct de vedere al durabilităţii. Recolte care se pot obţine pe termen lung, cu menţinerea (chiar construcţia) fertilității solului, fără mijloace chimice şi îngrăşăminte minerale.


Scopul societății este realizarea unei unități funcționale în sine, urmărind dezvoltarea pe diferite niveluri: social, ecologic, economic. Familia are o mare însemnătate - cea mai mică unitate funcțională a societății poate fi veriga nașterii unei societăți.

Biofarmland crede în sistemul fermierului ţărănesc ca fiind cel mai original şi unitar pentru corp, suflet şi spirit.
Biofarmland dorește să promoveze agricultura biologică în România şi să aduca un aport în dezvoltarea durabilă a satului şi a ţării. 


Toate produse sunt 100% certificate ecologic, sunt vegane, nu conțin zahăr sau produse rafinate.


Muștarul, usturoiul și hreanul sunt cultivate pe propriile terenuri ecologice, iar plantele din gama de ceaiuri sunt culese/tăiate, uscate și ambalate cu multă grijă, pasiune și drag, ceea ce se și vede și simte!

Lista produselor producatorului BIOFARMLAND MANUFACTURA

Sortează