You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător CARMANGERIA PASINI

Carmangeria Pasini oferă produse maturate crud uscate și produse proaspete (salamuri și cârnați cunoscuți sub denumirea de salsiccia), preparate cu pasiune după rețetele consacrate și secrete ale italienilor.
Este înfințată de Simi, un măcelar priceput din zona Clujului care a deprins tehnica producerii acestor specialități în decursul multor ani munciți în Italia, exact în acest domeniu. În procesul de fabricație se folosesc doar carne și ingrediente naturale, condimentele fiind aduse din Italia. Produsele provin din carne 100% românească, supusă tuturor testelor obligatorii sanitar-veterinare, înobilată ulterior cu mucegaiuri benefice consumului uman. Modul de preparare al produselor se bazează pe metode tradiționale și naturale. Salamul crud uscat ajunge la maturitate în cel puțin 2 luni, timp în care se odihnește în camera special amenajată unde temperatura și umiditatea sunt controlate. Membrana produselor este naturală, la fel ca și toate ingredientele. Pentru conservarea produselor se folosește vitamina C ceea ce face ca produsele să aibă un procentaj de 100% natural.


La Pasini se pune accent pe standardele de calitate înalte. PASINI este o afacere de familie ce aduce gustul autentic italian acasă, în România.


Lista produselor producatorului CARMANGERIA PASINI

Sortează