You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător TONIC-BLEND KOMBUCHA

Tonic-Blend Kombucha a fost înființată în anul 2019 de către o familie din SUA care și-a propus să aducă pofta de viață oferind mâncare adevărată după o rețetă antică care să vă ajute să creșteți și să fiți mai buni decât ieri. Inspirația lor vine din natură și de la SKOBY-ul lui Kombucha, o comunitate simbiotică în continuă creștere.


Povestea lor a început în 2018 când fondatorul companiei a gustat pentru prima dată kombucha în SUA. Era deja pasionat de sucurile proaspete presate și a simțit beneficiile kombucha după primele înghițituri. De atunci a devenit un iubitor de kombucha și a început să cerceteze despre acest subiect. Dupa ce a avut șansa să se întâlnească cu fondatorul uneia dintre cele mai mari companii de kombucha, curând a început să-și fabrice propriul său kombucha pe baza unei rețete antice folosind SCOBY organic, amestec special de ceai organic, apă pură, suc de trestie organic și suc organic presat la rece. La început sucul poate avea un gust ciudat și este posibil să nu arate la fel în fiecare sticlă, dar este o băutură specială care se îmbunătățește constant.


Acest suc este un mare probiotic care perfecționează digestia, sistemul imunitar și ajută la echilibrarea florei intestinale.


Ingredientele folosite sunt organice, iar consumul constant de Tonic-Blend Kombucha produce probiotice care ajută flora intestinală.

Lista produselor producatorului TONIC-BLEND KOMBUCHA

Sortează