You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător FRAȚII MATEI

Frații Matei este o afacere de familie de apicultori pasionați, alcătuită din trei frați - Matei Silviu, Matei Claudiu și Matei Răzvan.


Stupii sunt amplasați în livada familiei din comuna Coșereni, județul Ialomița, lângă râul cu același nume. Vatra stupinei beneficiază de condiții naturale excepționale, râul și satul învecinându-se cu suprafețe întinse de păduri. Înconjurate de natură, albinele pot colecta polen, nectar și rășini de la numeroase flori melifere, arbori și arbuști, începând cu florile de alun, viorele, corn, salcie și porumbar, și continuând cu cele de păpădie, păducel, măceș, salcâm și amorfă.


Fratii Matei au început la drum în 2003 cu 4 familii de albine, ajungând la 40 la finalul anului 2011. Dedicându-se albinelor au înțeles că natura trebuie apărată, respectată, iubită și conservată, nicidecum poluată, forțată sau neglijată. În această privință se asemănă izbitor cu albinele pentru că frații Matei urmăresc să aducă o miere curată, maturată, perfectă – la fel cum o fac albinele de milioane de ani. Iar această dorință de perfecțiune se extinde asupra tuturor produselor lor, de la polen, propolis și ceară la apilarnil și lăptișor de matcă. Arta lor intervine atunci când colectează aceste produse din stup și le pregătesc să ajungă la oameni în forma lor pură, fără nicio denaturare.


În 2019 au ajuns la nu mai puțin de 205 familii de albine. 


Toate lucrările în stupină sunt conforme unei ferme apicole organice (momentan sunt în conversie, în primăvara anului 2022 urmează certificarea pentru stupină ecologică), astfel puritatea și calitatea acestui tip de miere este identică cu cea din trecut când oamenii nu foloseau substanțe chimice.


Produsele sunt 100% naturale. Mierea este crudă, neprocesată în nici un fel, în aceasta regăsindu-se toate enzimele, vitaminele și toate substanțele biologic-active.


Aromele și textura mierii sunt intacte, iar toate aceste calități enumerate mai sus sunt posibile doar datorită ambalării/condiționării în recipiente dedicate și anume, borcane din sticlă neagră, care blochează trecerea luminii și degradarea datorată razelor U.V.

Lista produselor producatorului FRAȚII MATEI

Sortează