You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător ARTISAN GOURMET

Brand-ul românesc Artisan Gourmet - Carne & Delicatese a apărut la inițiativa multiplului campion de raliu Titi Aur, din dorința acestuia de a dezvolta un business sustenabil, care să producă și să promoveze mâncarea sănătoasă, rețetele autentice și tradiția băcăniilor cu delicatese, care dădeau gust și culoare Bucureștiului de altădată.


Puțini mai știu astăzi de Ștefan Gheorghiu "Gugoașă", din Botoșani, "regele mezelurilor" în perioada interbelică, care a delectat România acelei epoci cu mezeluri preparate după rețete unicat, transmise, din generație în generație, și respectate cu sfințenie, de membrii comunității armenești. Moldovean la origini, inspirat de povestea lui Gheorghiu "Gugoașă" și pasionat de mâncarea artizanală de calitate, Titi Aur a pornit acest business alături de o echipă de oameni la fel de pasionați și animați de aceleași valori. "Piesa de rezistență" a echipei este omul din spatele rețetelor, stăpânul borcanelor cu mirodenii și condimente și al sertarului cu rețete, un specialist în prepararea cărnii și a produselor din carne, cu peste 30 de ani de experiență în acest domeniu, moldovean și el.


Doi moldoveni, o echipă frumoasă, pasiune pentru mâncarea sănătoasă, rețete tradiționale autentice sau rețete proprii, originale, ingrediente 100% naturale, acesta este brandul Artisan Gourmet - Carne & Delicatese.


Carnea folosită provine direct din inima Transilvaniei, de la animale crescute în Ținutul Trei Scaune, la poalele Carpaților, în Depresiunea Șesului Frumos, de la rase renumite pentru calitatea și gustul cărnii, crescute la o fermă cu tradiție de peste 30 de ani.


Carnea este transportată direct, tranșată și pregătită de măcelarii Artisan, în carmangeria proprie, din care ies produse proaspete, din carne de porc și de vită, cum ar fi: carne de vită maturată (maturarea cărnii de vită se face lent, în condiții strict controlate, pentru a preveni alterarea, durata de maturare variind, de la 14, la 21 sau 30 de zile), carne de porc proaspătă, preparate proaspete, afumate (cu fum dens, din lemn de fag, fierte sau coapte, uneori uscate), cârnați, salamuri, specialități tradiționale de sezon etc..


La Artisan Gourmet se produc doar preparate 100% naturale, din carne, fără adaosuri sintetice, fără nitriți, fără fosfați, conservate exclusiv cu condimente naturale.

Lista produselor producatorului ARTISAN GOURMET

Nu sunt produse ale acestui producator.