You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător BIOUP

BioUp este povestea Dianei din Ardeal, care, dupa ce s-a mutat în capitală, a tînjit după mesele și bunătățile de acasă.


După mulți ani de corporație și călătorii misiunea ei a devenit una singură - să găsească produse din ingrediente sută la sută naturale, fără conservanți si cu un gust nemaîntâlnit; savoarea inconfundabilă și complet diferită a unui preparat artizanal autentic.


După multe căutări și testări, Diana a selectat o gamă de produse artizanale pentru o dietă echilibrată și cât mai variată, de la preparate gata a fi consumate, la bunătăți de pus la păstrare.


BioUp a luat naștere în noiembrie 2019 și oferă produse Bio Premium.


Fiecare produs ales are în spate o poveste captivantă și o tradițe îndelungată. Creatorii acestor delicii sunt oameni deosebiți, care prețuiesc calitatea mai presus de orice. Oameni dedicați pasiunii lor, care știu că lucrurile cu adevărat bune cer timp, îndemânare și pasiune.


Diana își dorește ca BioUp să fie privită ca pe o investiție în plăcerea de azi și în trupul de mâine. Dincolo de savori unice, gust intens și aspect seducător, produsele selectate de BIoUp sunt un pas spre următorul nivel de sănătate și bunăstare.


Lista produselor producatorului BIOUP

Sortează