You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător ORGANIC GADAL TEA

Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin "înălțător", este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne.


Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri organice și exprimă, în felul său distinct, principiile Gadal Tea.


Colecția Gadal Classics este inspirată de plantele cultivate local. Lavanda, codița șoricelului și florile de soc sunt printre cele mai răspândite și sunt renumite pentru proprietățile lor vindecătoare.


Celebrând diversitatea ceaiului, cea de-a doua colecție oferă amestecuri atent selectate de fructe și plante aromatice. Ambalajul distinctiv roz deschis imprimă un aer de seninătate.


Cu accent pe caracteristici speciale sau dedicate sărbătorilor festive pe tot parcursul anului, cea mai recentă colecție creează experiențe cu adevărat minunate. Recent lansatul ceai din fructe dulci este deja un favorit.


Toate produsele sunt create cu gândul reducerii impactului asupra mediului. Ambalajele sustenabile, ingredientele certificate organic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile Gadal Tea.

Lista produselor producatorului ORGANIC GADAL TEA

Sortează